Spread the love


Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προέβη ο Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξη του στην RealNews:

Ο κ. Στουρνάρας είναι το πρόσωπο που συγκαλύπτει τους συνεργούς του Γιώργου Παπανδρέου, αυτούς δηλαδή που γνώριζαν το σχέδιο του για υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Αυτούς τους – αθώους μέχρι αποδείξεως του αντίθετου αλλά και εγκληματίες ενδεχομένως – που ενώ ο γιός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρός του, διαβεβαίωνε πως «λεφτά υπήρχαν», αυτοί την ίδια στιγμή φυγάδευαν δισεκατομμύρια στο εξωτερικό, περιμένοντας πότε θα ολοκληρωθεί το σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη για να έλθουν μετά και να κάνουν πλιάτσικο.

Spirtzis-Stournaras

Ελπίζουμε ο κύριος Σπίρτζης να πιέσει και ολόκληρη την κυβέρνηση ώστε να υποχρεωθεί ο κ. Στουρνάρας να λογοδοτήσει …… με σκοπό να λάμψει η αλήθεια. Τουλάχιστον όσοι είναι αθώοι να γλυτώσουν από την άδικη κριτική – για να μην πούμε τα γιαούρτια και τις ντομάτες, αλλά και όσοι είναι ένοχοι να δεχθούν την δημόσια απαξίωση και ό,τι προβλέπει ο νόμος.

Έφυγαν 300 δισεκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, δηλαδή φυγαδεύθηκαν χρήματα, περίπου όσα και το δημόσιο χρέος μας. Κατέληξαν σε προσωπικούς λογαριασμούς εκτός Ελλάδας. Δεν μπορεί να μείνει έτσι αυτό….

 



Spread the love