Spread the love


Το σούπερ μόντελ Victoria Silvstedt απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα, φορώντας ένα υπέροχο μαγιό που μάγεψε τους λουόμενους στην παραλία της Μυκόνου. Το 41χρονο μοντέλο, αν και με μερικές ατέλειες εμφανείς επάνω της, εντούτοις κρατιέται μια χαρά.

Είναι μια από τις πιο διάσημες κοπέλες, που έχει περπατήσει χιλιάδες χιλιόμετρα στις παγκόσμιες πασαρέλες, κι ακόμα με διάφορα καμώματα κρατάει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, και το στρέφει πάνω της.

Προκαλεί εντύπωση, ότι ζει πολυτελέστατη ζωή, ανεβαίνει σε πανάκριβα σκάφη, και της δίνετε η δυνατότητα να ζει πλουσιοπάροχα συνεχίζοντας ακόμη να κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις σε εξώφυλλα περιοδικών.

Είναι μια ευτυχισμένη μητέρα δυο παιδιών και μοιράζει την ζωή της ανάμεσα σε Ευρώπη και Αμερική.

Έχει χαρακτηρισθεί ως η πιο super hot milf, αφού το το μοντέλο από την Σουηδία έχει κάψει καρδιές με τις εμφανίσεις της κατά το παρελθόν στις πασαρέλες, αλλά και στην ιδιωτική της ζωή.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η Victoria Silvstedt είναι πλέον μια αναγνωρισμένη ηθοποιός, τραγουδίστρια και τηλεοπτική προσωπικότητα που οι φωτογράφοι δεν την αφήνουν σε «χλωρό κλαρί» αφού τους δίνει πάντα ειδήσεις με τις «καυτές» της πόζες.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι η 41χρονη Victoria Silvstedt έχει γεννηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 1974 και ποτέ δεν σταμάτησε να τροφοδοτεί με φωτογραφίες της τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ανέβασε πολύ όμορφες πόζες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και μάζεψε βροχή τα like των φίλων της που την ακολουθούν, διαφημίζοντας της ομορφιές της Μυκόνου.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο  instagram

Δείτε και την σελίδα της: victoriasilvstedt.com

Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt

Δείτε και ορισμένες πολύ εντυπωσιακές της φωτογραφίες που ανεβάσει στην σελίδα της στο διαδίκτυο:

Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt  Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt

Αφήσαμε για όμορφο τελείωμα ακόμα δυο φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς κι εντυπωσίασε τους φίλους, γράφοντας αρκετά κολακευτικά σχόλια..

Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt

Δείτε ακόμα:

Victoria Silvstedt: Βόλτα στις Κάννες χωρίς εσώρουχο!! Δείτε τη στο πιο «hot Upskirt» (ΦΩΤΟ)



Spread the love