Spread the love


Η Κίνα είναι ήδη η μεγαλύτερη αγορά για το ελληνικό πρόγραμμα χορήγησης αδειών διαμονής σε κατοίκους τρίτων χωρών και τις οικογένειες τους.

Περισσότεροι από 540 κινέζοι επενδυτές έχουν αγοράσει έως τώρα ακίνητα. Αυτό αναφέρει η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.), σε ανακοίνωσή της και προσθέτει ότι στο πλαίσιο των δράσεών της για το 2016, σχεδιάζει τη διοργάνωση για πρώτη φορά της ελληνικής συμμετοχής με εθνικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση προώθησης ακινήτων LPS Shanghai (http://shanghai.lps-china.com/).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σκοπός της διοργάνωσης είναι η προώθηση ακινήτων της Ελλάδας σε Κινέζους επενδυτές και η προώθηση του προγράμματος αδειών διαμονής σε κατοίκους τρίτων χωρών (εκτός ΕΕ). Στόχος είναι η κοινή παρουσία και η υποστήριξη ελληνικών επιχειρήσεων από τον κλάδο της κατασκευής, ανάπτυξης και προώθησης ακινήτων, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα ακίνητά τους και γενικότερα επενδύσεις στην Ελλάδα, στο συγκεκριμένο κλάδο, στους υψηλού επιπέδου επισκέπτες της Έκθεσης.

Η Διεθνής Έκθεση προώθησης ακινήτων LPS Shanghai 2016 θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2016 στη Σαγκάη (Κίνα), στο ξενοδοχείο Marriott Shanghai City Centre. Στη φετινή έκθεση αναμένεται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, να συμμετάσχουν περισσότεροι από 110 εκθέτες από 35 χώρες (Κίνα, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Γαλλία, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελβετία, κ.α.). Πάνω από 5.000 στοχευμένοι επισκέπτες αναμένεται να επισκεφτούν και περισσότεροι από 150 συνεργάτες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης να καλύψουν τη συγκεκριμένη Έκθεση.
Οι εταιρείες του κλάδου που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη έκθεση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το συντομότερο με το e-mail [email protected].

Από το praktoreio-business.gr



Spread the love