Spread the love


Πάνος Καμμένος: Ένταση μεταξύ του Υπουργού και οπαδών του Ολυμπιακού σε αγώνα πόλο-Οι αντιδράσεις Βουλευτών.

Ένταση προκλήθηκε με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και οπαδούς του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια του τελικού του γυναικείου πόλο ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό, στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Η αδελφή του κ. Καμμένου, είναι η προπονήτρια της ομάδας της Βουλιαγμένης.

Ο Υπουργός αντέδρασε έντονα ακόμα και στις αποδοκιμασίες και σύμφωνα με όσους ήταν εκεί προχώρησε και σε χειρονομίες προς τους φίλους του Ολυμπιακού. Άλλωστε τέτοιου είδους φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, γράφοντας το ακόλουθο μήνυμα: «Για να δούμε πόσα “αντικειμενικά” ΜΜΕ θα καταδικάσουν τον γνωστό… Καμμένο για αυτή τη χειρονομία Προς τον κόσμο του Ολυμπιακού! Χειρονομία που την είδαν όλοι στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης! Να τον χαίρονται όσοι τον ανέχονται! Με τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν παίζει κανείς…»

Σε δεύτερη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Καραπαπάς ανήρτησε κι άλλη φωτογραφία του κ.Καμμένου όπου έγραψε: Νέες φωτό-παράσημα για την “πρώτη φορά αριστερά”: Ο γνωστός… Καμμένος δείχνει σε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ότι θα τους βάλει χειροπέδες… Αλήθεια με ποιά ιδιότητα; Αιδώς Αργείοι…

Επίθεση του Άδωνι στον Καμμένο

Επίθεση στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την ένταση μεταξύ του κ. Καμμένου και οπαδών του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του τελικού του γυναικείου πόλο, ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό, στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

«Αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για μια ευρωπαϊκή χώρα εν ενεργεία Υπουργός και μάλιστα Υπουργός Εθνικής Άμυνας, που πρέπει να εκπέμπει με τη συμπεριφορά του το ήθος και την πειθαρχία, να συμπεριφέρεται ως χούλιγκαν και με χυδαίο τρόπο σε φιλάθλους, όπως έκανε χθες ο κ. Πάνος Καμμένος. Είναι το πρόσωπο της παρακμής και της ηθικής κατάπτωσης αυτής της Κυβέρνησης» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε τον στο Facebook και το Twitter

Ο Σταύρος Θεοδωράκης για τις χειρονομίες του Πάνου Καμμένου

Με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σχολίασε τις χειρονομίες του Πάνου Καμμένου στον αγώνα πόλο γυναικών, ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό.

“Όσο σκέφτομαι ότι ο κ.Καμμένος δεν μπορεί να συγκρατηθεί σε έναν αγώνα πόλο γυναικών και του έχουν δώσει την Άμυνα της χώρας, με πιάνει σύγκρυο”, έγραψε ο κ. Θεοδωράκης.

Δείτε τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Facebook, το Twitter



Spread the love