Spread the love


Από θαύμα βγήκε σώος και ασφαλής μετά από ατύχημα με το αγωνιστικό του αυτοκίνητο ο Scott Dixon ,που πέταξε στον άερα μετά τη σύγκρουση με το αγωνιστικό του Jay Howard.

Από θαύμα βγήκε σώος και ασφαλής μετά από ατύχημα με το αγωνιστικό του αυτοκίνητο ο Scott Dixon ,που πέταξε στον άερα μετά τη σύγκρουση με το αγωνιστικό του Jay Howard που έχασε τον έλεγχο όταν τον προσπέρασε άλλος οδηγός.

Δείτε τον Jay Howard στο Facebook

Ο Scott Dixon βγήκε χωρίς γρατζουνιά όταν το αγωνιστικό του πέταξε στον αέρα μετά τη σύγκρουση με τον Jay Howard μετά από 50 γύρους στον αγώνα 200 γύρων της Κυριακής Indiana 500. O Howard προσπεράστηκε από άλλο οδηγό και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τον Dixon.

Δείτε τον Scott Dixon στο Facebook

Αφού το αγωνιστικό του Dixon πέταξε κυριολεκτικά προσγειώθηκε στο εσωτερικό φράγμα, με το πίσω μέρος να διαλύεται και τον Dixon να γλιτώνει παρά τρίχα να συνθλιβεί το κεφάλι του στον τσιμεντένιο τοίχο.

“Ήταν δύσκολη κούρσα. Δεν είχαμε πουθενά να πάμε και έγινε αυτό”, δήλωσε ο Dixon στο ESPN. Τόσο ο Dixon όσο και ο Howard πριν τον αγώνα εξέφραζαν το πόσο ενθουσιασμένοι ήταν για τη συμμετοχή τους στο Indiana 500.

Πηγή: Dailymail



Spread the love