Spread the love


Τηλεφωνική συνομιλία με την Φώφη Γεννηματά είχε το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να την συγχαρεί για τη νίκη της στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου ηγέτη της Κεντροαριστεράς.

 Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Τσίπρας εκφράζει την ελπίδα του, η εκλογή της κ. Γεννηματά να συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων και στο διάλογο μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα μας, ενώ χαιρετίζει εξάλλου τη συμμετοχή των πολιτών σε πολιτικές διεργασίες.

Αναλυτικά, γνωστοποιώντας το τηλεφώνημά του στην Φώφη Γεννηματά προκειμένου να την συγχαρεί για τη χθεσινή της εκλογή και να της ευχηθεί επιτυχία στα καθήκοντά της, ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζει: «Η σημαντική συμμετοχή πολιτών σε πολιτικές διεργασίες είναι ένα θετικό μήνυμα για το πολιτικό μας σύστημα».

«Ελπίζω», καταλήγει ο κ. Τσίπρας, «η εκλογή της να συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων και στο διάλογο μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα μας, όπως ήδη γίνεται σε όλη την Ευρώπη».

Υπενθυμίζουμε ότι η Φώφη Γεννηματά στο 96,98% των ψήφων της επικράτειας λαμβάνει 56,67%, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης 43,33%.

 



Spread the love