Spread the love


Στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εξήγησε ότι γιατί αφού είχε «δώσει τα χέρια» με τον ΑΝΤ1 για το «Dancing With The Stars 6» τελικά δεν θα συμμετέχει. Ποια την έφαγε «λάχανο»..

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός από το «Dancing» και βρέθηκε να τρέχει για την τελευταία πτήση για Άγιο Δομίνικο. Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και για τον λόγο που δεν θα βρίσκεται στο «DWTS».

«Οι δικές μου οι πηγές λένε ότι από το “DWTS” την Κωνσταντίνα τη φάγανε. “Την φάγανε λάχανο” και συγκεκριμένα μία που θα χορέψει τελικά στο “Dancing”» σχολίασε και ξεκαθάρισε πως δεν αναφέρεται στην Ευαγγελία Αραβανή.

«Μία εκ των διασήμων κυριών που θα χορέψει στο “Dancing”, η οποία έχει τη δυνατότητα να θέτει βέτο και να λέει ή αυτή ή εγώ, έθεσε βέτο για την Κωνσταντίνα» πρόσθεσε και ξεκαθάρισε επίσης πως δεν μιλά ούτε για τη Χριστίνα Λαμπίρη, ούτε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Μάλιστα αποκάλυψε πως όλο το θέμα προέκυψε για τα μάτια ενός άντρα.

#tbt #?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Το τεράστιο ποσό που συμφώνησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του «Survivor 2», με το φανατικό κοινό του παιχνιδιού επιβίωσης να έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα.

Αναμφίβολα, η μεγάλη έκπληξη λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης σεζόν ήταν η είδηση πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα ταξιδέψει κι αυτή στον Άγιο Δομήνικο ως μία από τους φιναλίστ της ομάδας των Διασήμων.

Σύμφωνα πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η Κωνσταντίνα θα κερδίζει 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδας παραμονής της στην Καραϊβική, ποσό που δύσκολα θα πίστευε κανείς πως ανταποκρίνεται στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2018.

Την ίδια ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα τη δούμε στην παραλία του Αγίου Δομήνικου, γεγονός που δικαιολογείται απόλυτα αν σκεφτούμε πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου προειδοποίησε τους τηλεθεατές πως το φετινό «Survivor» επιφυλάσσει ανατροπές κι εκπλήξεις.



Spread the love