Spread the love


Νέα αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα αποτελέσματα του Eurogroup, μέσω hastag, ανταλλάσσοντας εκατέρωθεν βολές.

«Η ΝΔ οικοδόμησε τη στρατηγική της στην αποτυχία της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης. Προδίκασαν πρόσθετα μέτρα, φαντασιώθηκαν νέα μνημόνια, επένδυσαν στην καταστροφή. Τώρα που διαψεύστηκαν από την πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα».

Αυτό δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά «πρώτη φορά κυβέρνηση επιβάλλει μέτρα 12 δισ. και πανηγυρίζει. Οι πολίτες βιώνουν και πληρώνουν ψέματα».

Η κ. Γεροβασίλη ολοκληρώνει την δήλωσή της απαντώντας με το hastag #synelthete στο hastag #fygete της ΝΔ.

«Πράγματι, είναι ανάγκη να συνέλθουν οι μόνοι ξένοι προς την πραγματικότητα:

Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του, που βαφτίζουν τα ψέματά τους αυταπάτες», απάντησε, λίγο αργότερα, ο Γιώργος Κουμουτσάκος στην Όλγα Γεροβασίλη, προσθέτοντας πως όποιοι κυβερνούν με ψέματα και αυταπάτες είναι επικίνδυνοι για τη χώρα, την οικονομία, την κοινωνία.

«Τώρα «κόφτης» στα ψέματά τους», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και με το hashtag «#synelthete_apo_aftapates» ανταπαντά στο hashtag «synelthete» της κυβερνητικής εκπροσώπου.



Spread the love