Spread the love


Στις 30 Μαΐου ξεκινάει η Ναυτική Εβδομάδα στην παραλία του Βόλου, με πλούσιες εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 5 Ιουνίου.

Φέτος είναι η δεύτερη φορά που διοργανώνεται η Ναυτική Εβδομάδα από το φορέα «Μαγνήτων Κιβωτός» με τη στήριξη και άλλων φορέων της περιοχής.

Όπως τόνισε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, «η Ναυτική Εβδομάδα ξεκινάει με την παρουσία της Φιλαρμονικής του Λιμενικού Σώματος που θα την τιμήσουμε με το χρυσό σταυρό της Μητρόπολης για όλα όσα έχει προσφέρει στους πρόσφυγες.

volos-gnatios

Θα είναι στο Βόλο η ηγεσία του Λιμενικού σώματος, ίσως και ο υπουργός εμπορικής ναυτιλίας. Η Ναυτική εβδομάδα δείχνει την ενότητα των τοπικών φορέων να κάνουν εκδηλώσεις οι οποίες δίνουν κουράγιο».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της «Μαγνήτων Κιβωτός» κ. Νίκος Τσούκας υπογράμμισε τη διευρυμένη συμμετοχή φορέων στη Ναυτική Εβδομάδα, αλλά και τον πλουραλισμό των εκδηλώσεων, εκτός από τα μουσικά και χορευτικά δρώμενα.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των δράσεων περιλαμβάνεται και ο περίπλους του Παγασητικού με πλοίο που θα χωράει 1200 άτομα, ενώ θα υπάρχει συνοδεία μουσικής.

Πηγή: thessalia.gr



Spread the love