Spread the love


Η νέα πολύγλωσση διαδικτυακή πλατφόρμα http://www.trip2athens.com/, για την τουριστική Αθήνα.

Σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών για την προώθηση της νέας πολύγλωσσης διαδικτυακής πλατφόρμας http://www.trip2athens.com/, για την ολοκληρωμένη προβολή και διαχείριση του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής, προχώρησε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

Η σχετική συμφωνία πραγματοποιήθηκε σε συνάντηση που είχαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας με τον πρόεδρο του ΞΕΕ Γιώργο Τσακίρη στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών.

Στο πλαίσιο αυτό η νέα πλατφόρμα στην οποία θα συμμετέχουν δωρεάν όλες οι τουριστικού ενδιαφέροντος επιχειρήσεις όχι μόνον της Αθήνας αλλά και την ευρύτερης Αττικής, συμφωνήθηκε να ενταχθεί στην πύλη οικονομικής διπλωματίας του υπουργείου Εξωτερικών Agora.

Όπως δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Μάρδας, η πλατφόρμα θα προβληθεί μέσω των Γραφείων ΟΕΥ σε όλους τους tour operators και τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού, καθώς και στις δημόσιες υπηρεσίες τουρισμού (είτε υπουργεία είτε οργανισμούς) σε όλο τον κόσμο. Ο πρόεδρος του ΞΕΕ Γιώργος Τσακίρης επισήμανε ότι η παρούσα συμφωνία μεταξύ του υπουργείου Εξωτερικών και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος αποσκοπεί στην έτι περαιτέρω ενίσχυση του πλαισίου συνεργασίας των δύο φορέων.

Υπογραμμίζεται ότι δίχως καμία οικονομική υποχρέωση ή κόστος για τους συμμετέχοντες, το trip2athens.com προβάλλει δυναμικά το σύνολο των τουριστικών δραστηριοτήτων (διαμονή, τουριστικά γραφεία, rent a car, εστίαση, ψυχαγωγία αγορές κ.ά.) σε 7 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ρωσικά, κινεζικά).



Spread the love