Spread the love


Έφη Θώδη: «Τον Απρίλιο θα τραγουδήσω στον Λευκό Οίκο για τον Τραμπ»

Μπορεί τον περασμένο Νοέμβριο, λίγο μετά τις αμερικανικές εκλογές, κάποιοι να είχαν θεωρήσει αστείες τις δηλώσεις της,  ότι έλαβε η Έφη Θώδη πρόσκληση από τον νέο πλανητάρχη να τραγουδήσει σε ειδική εκδήλωση στην Ουάσιγκτον, η Ελληνίδα τραγουδίστρια Έφη Θώδηκάνει νέες αποκαλύψεις για το επικείμενο ταξίδι της στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

«Την αλήθεια έλεγα και τότε, την αλήθεια λέω και τώρα: Είμαι καλεσμένη να τραγουδήσω για τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο στα μέσα Απριλίου» λέει η Έφη Θώδη. Όπως υποστηρίζει, το deal κλείστηκε μέσω του Έλληνα μάνατζέρ της στην Αμερική καθώς και με τη βοήθεια ενός άλλου Έλληνα, ο οποίος ανήκει στο στενό περιβάλλον του Αμερικανού προέδρου.

«Την ακριβή ημερομηνία δεν μου την έχουν πει ακόμη. Πάντως θα πάω σίγουρα τον Απρίλιο» σημειώνει η Έφη Θώδη.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια Έφη Θώδη σημειώνει ότι «τον συμπαθώ πολύ τον Τραμπ» και προσθέτει «μακάρι να έβγαιναν και άλλοι πολιτικοί που να του έμοιαζαν. Μακάρι να είχαμε έναν ικανό ηγέτη, όπως ο Τραμπ και στην Ελλάδα.

«Μιλάω συνεχώς με τη φίλη μου Μαρία Λόη η οποία μαγειρεύει συχνά στον Λευκό Οίκο και μου έχει πει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ λατρεύει την Ελλάδα και τους Έλληνες και του αρέσουν πάρα πολύ τα ελληνικά φαγητά. Μακάρι να είχαμε έναν Τραμπ και στη χώρα μας να έβαζε και εδώ μια τάξη στο θέμα των μεταναστών», λέει η Έφη Θώδη.

Για τη Μελάνια Τραμπ σημειώνει ότι «είναι μια γυναίκα χορτάτη όπως και ο Τραμπ. Έχουν χρήμα και δεν πάνε να πάρουν τα λεφτά του κόσμου».

Η Έφη Θώδη πριν λίγο καιρό είχε δηλώσεις στην εκπομπή της Αννίτα Πάνια στο Έψιλον:

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια ήταν η Έφη Θώδη. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει πρόσκληση από τον Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να τραγουδήσει στον Λευκό Οίκο το “Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί”.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η ίδια, αλλά και ο μάνατζέρ της από την Αμερική, ένας σύμβουλος του νέου πλανητάρχη, ελληνικής καταγωγής, έβαλε το τραγούδι στο κινητό του, λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το τραγούδι και του ζήτησε να βρουν την τραγουδίστρια και να τη φέρουν στο Λευκό Οίκο.

Ο σύμβουλός του βρήκε τον συνεργάτη της Έφης Θώδη που βρίσκεται στην Αμερική και του έκανε την πρόταση.

Δείτε την στο facebook 



Spread the love