Spread the love


 

Οι φρουροί του Αιγαίου έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε πρόκληση. Εκπαιδεύονται και εντυπωσιάζουν.

Η ρεαλιστική εκπαίδευση, η επαγρύπνηση και η ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης του προσωπικού των Μονάδων της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), είναι συνεχής.

Στο Αιγαίο η λέξη επαγρύπνηση δεν αναφέρεται σε έκτακτες καταστάσεις. Είναι η καθημερινότητα όλων όσων υπηρετούν στις μονάδες των νησιών.

Οι «Φρουροί του Αιγαίου» έχουν αποστολή να προστατεύσουν και να διαφυλάξουν, ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι του πλανήτη! Δεν είναι απλό να ελέγξεις τόσα νησιά και νησίδες.

Η ρεαλιστική εκπαίδευση, η επαγρύπνηση και η ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης του προσωπικού των Μονάδων της ΑΣΔΕΝ, είναι συνεχής.

Δείτε το site του ΓΕΣ

Είναι εκεί για να μας προστατεύσουν όποτε κριθεί απαραίτητο – Θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή μάχονται για την υπεράσπιση της πατρίδας μας

Ο λόγος για τους «Φρουρούς του Αιγαίου» που χτίζουν το… οχυρό τους πάνω στα κύματα.

 Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων, της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης στην Λήμνο.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή τμημάτων και ταχυπλόων μέσων, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Μονάδων της Ταξιαρχίας.

Αυτοί οι άνθρωποι μέρα νύχτα δημιουργούν ένα απροσπέλαστο «τείχος» για όποιον σκεφτεί έστω να προσεγγίσει απρόσκλητος τις ακτές της Λήμνου.

 

Το βίντεο του ΓΕΣ απλά το επιβεβαιώνει.

 



Spread the love