Spread the love


Ολονύχτιο θρίλερ με απαγωγή επιχειρηματία-Έκαψαν δύο αυτοκίνητα

 

Θύμα απαγωγής και ληστείας έπεσε το βράδυ της Πέμπτης λίγο μετά τις 8 επιχειρηματίας στα Πατήσια.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τρεις ένοπλοι είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του επιχειρηματία, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης φορολογικού γραφείου και εκπρόσωπος εταιρείας για να τον ληστέψουν.

Οι τρεις δράστες που φορούσαν κουκούλες ακινητοποίησαν τον άνδρα καθώς έβγαινε από το σπίτι του, τον έδεσαν, τον έβαλαν σε ένα τζιπ και τον οδήγησαν σε μια ερημική τοποθεσία στην Ριζούπολη όπου του ζήτησαν χρήματα.

Στη συνέχεια, και αφού δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο χρηματικό ποσό από τον επιχειρηματία, τον οδήγησαν πίσω στο σπίτι του. Εκεί βρήκαν ένα πιστόλι που ο επιχειρηματίας κατείχε νόμιμα, και αφού δεν κατάφεραν να βρουν ούτε εκεί χρήματα, τον περιέλουσαν με βενζίνη  και απειλώντας ότι θα του βάλουν φωτιά τον ανάγκασαν να μπει στο τζιπ και μαζί με ένα ακόμα ΙΧ το οποίο οδηγούσε συνεργός τους πήγαν στα γραφεία της εταιρείας του στον Άλιμο.

Αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα της εταιρείας και μια υπάλληλο που βρίσκονταν εκεί, υποχρέωσαν τους τρεις ομήρους να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο με αποτέλεσμα οι δράστες να αφαιρέσουν ποσό ύψους περίπου 125.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, οι δράστες επιβίβασαν τον επιχειρηματία και τους άλλους δύο υπαλλήλους στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία και τους εγκατέλειψαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, στη λεωφόρο Κηφισού.  Λίγο παρακάτω στη συμβολή Σεβαστείας και Μαραθώνος, οι δράστες έκαψαν και τα δύο αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων νοικιασμένο.

Ο επιχειρηματίας έδωσε τη νύχτα κατάθεση στην Ασφάλεια η οποία διενεργεί και τις έρευνες για την υπόθεση.

Δείτε το βίντεο:



Spread the love