Spread the love


Επιπλέον δρομολόγια σε ΚΤΕΛ και τρένα και έξτρα πτήσεις στο «Ελ. Βενιζέλος».

Επιπλέον δρομολόγια σε ΚΤΕΛ και τρένα και έξτρα πτήσεις στο «Ελ. Βενιζέλος».

Αυξημένη είναι η ροή της επιβατικής κίνησης, στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων, στο σταθμό των τρένων στη Λαρίσης, καθώς και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Με κάθε μέσο εγκαταλείπουν οι εκδρομείς του Πάσχα την πρωτεύουσα έχοντας, όπως όλα δείχνουν, σύμμαχό τους τον καλό καιρό.

Σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις με τα λεωφορεία, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού, Σοφοκλής Φάτσιος, η αυξημένη κίνηση που παρουσιάζεται πάντα σήμερα και Μεγάλη Παρασκευή θα καλυφθεί με έξτρα δρομολόγια από Αθήνα προς τους προορισμούς όλων των νομών της Ελλάδας. Σε καθημερινή βάση τα δρομολόγια από τα ΚΤΕΛ Κηφισού είναι 236 ενώ τις δυο αυτές ημέρες φθάνουν τα 500 προς όλους τους προορισμούς. Αυξημένα δρομολόγια θα υπάρξουν για τις ημέρες αυτές και από τα ΚΤΕΛ Λιοσίων.

Δείτε τηλέφωνα στο  ΚΤΕΛ Κηφισού-Λιοσίων  εδώ

Αυξημένη είναι και η αεροπορική κίνηση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς από χθες, Μεγάλη Τετάρτη μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα πρόκειται να πραγματοποιηθούν 2630 πτήσεις συνολικά προς όλους τους προορισμούς (εσωτερικό – εξωτερικό). Δημοφιλείς προορισμοί βάσει έξτρα πτήσεων και τσάρτερ είναι η Πάρος και η Κέρκυρα. Επίσης, στους δημοφιλείς προορισμούς συγκαταλέγονται και η Θεσσαλονίκη, η Σαντορίνη, η Λάρνακα, το Ηράκλειο, τα Χανιά και η Ρόδος.

Δείτε το site του αεροδρομίου

Για αυτούς που επιλέγουν να μετακινηθούν με τα τρένα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέχρι και το πρώτο πρωινό δρομολόγιο του Μεγάλου Σαββάτου αυξάνει τη χωρητικότητα των αμαξοστοιχιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Ωστόσο κάθε χρόνο, για Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα, λόγω της προβλεπόμενης εξαιρετικά μειωμένης επιβατικής κίνησης σε ορισμένα τοπικά δρομολόγια και γραμμές του βασικού άξονα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη ) προχωρεί σε τροποποίηση των δρομολογίων της.

Δείτε το site της ΤΡΑΙΝΟΣΕ



Spread the love