Spread the love


Μια και το o Survivor έχει καθηλώσει το κοινό μεταξύ Διασήμων και Μαχητών, η φοιτητική κοινότητα δείχνει να μην μένει ανεπηρέαστη. Οι παρατάξεις θα διαγωνιστούν αύριο, μεταξύ άλλων και ως Διάσημοι και Μαχητές.

Μια και το o Survivor έχει καθηλώσει το κοινό μεταξύ Διασήμων και Μαχητών, η φοιτητική κοινότητα δείχνει να μην μένει ανεπηρέαστη.

Από το ΠΑ.ΜΑΚ. (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας)  έρχεται μια φωτογραφία που μάλλον συνδυάζει δύο επίκαιρα θέματα: Το Survivor και τις φοιτητικές εκλογές που έρχονται σε 2 ημέρες.
Διάσημοι και Μαχητές, κόκκινο και μπλέ και η ψήφος όχι τηλεφωνική αλλά επί της κάλπης.

Δείτε το site του ΠΑ.ΜΑΚ.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που οι παρατάξεις εμπνέονται από την τηλεόραση, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την αφίσα της ΠΚΣ που dissαρε την ΠΑΣΠ χρησιμοποιώντας αναφορές του Walking Dead.

Μέχρι στιγμής το πιο …πρωτότυπο και επίκαιρο με δόσεις Survivor, έρχεται από την παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, οι οποίοι καλεί, με χιούμορ, τους φοιτητές να μην δώσουν …ασυλία σε κανένα.

Τα πρώτα συνθήματα των φοιτητών έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους, ενόψει των φοιτητικών εκλογών που ορίστηκαν τελικά για τις 24 Μαΐου. Μέχρι στιγμής το πιο …πρωτότυπο και επίκαιρο, έρχεται από την παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, οι οποίοι καλεί, με χιούμορ, τους φοιτητές να μην δώσουν …ασυλία σε κανένα.

Αναλυτικά σημειώνουν τα παρακάτω :”Στην εποχή που οι ιδεοληψίες των καταληψιών γυρίζουν την πατρίδα μας δεκαετίες πίσω, για εμάς, τους εκπροσώπους της φιλελεύθερης ιδεολογίας και της δημοκρατίας στο χώρο της Παιδείας, το διακύβευμα των φετινών φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών συνοψίζεται στο τρίπτυχο «μεταρρυθμίσεις – συμμετοχή – ασφάλεια».

Επιλέγουμε να συγκρουστούμε με όσα κρατάνε τα Ιδρύματα δέσμια του παρελθόντος, έχουμε το θάρρος της αυτοκριτικής και την ευθύνη μιας ολοκληρωμένης πρότασης εκσυγχρονισμού και ανανέωσης για να δώσουμε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τη δυνατότητα να κινηθεί δυναμικά προς το μέλλον.
Στις 17 Μαΐου μην τους δώσεις ασυλία. Ψήφισε ΔΑΠ-ΝΔΦΚ”

Δείτε και άλλα θέματα σχετικά με Survivor στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

 



Spread the love