Spread the love


Ο ψαράς του καλοκαιριού: «Σήκωσε» δύο τόνους 470 κιλών συνολικά και τους πούλησε στην Ιαπωνία. Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ψαράδες, όταν σήκωσαν τα δίχτυα τους, στην Σέριφο.

Τύχη βουνό, δεν μπορείς να το πεις καθώς, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση ότι ο ψαράς Καπετάν Παντελής Αμοργιανός έπιασε για μια ακόμα φορά τόνους τόσων κιλών.

Ο ικανότατος ψαράς, μέσα σε δύο ημέρες έχει 2 στις 2 καλές ψαριές, πιάνοντας χτες ένα Κιτρινόπτερο τόνο βάρους 270 κιλών και σήμερα ακόμα ένα τόνο, βάρους 200 κιλών περίπου.

Όπως δήλωσε ο επαγγελματίας ψαράς, ο τόνος ψαρεύτηκε στην Σέριφο, εκεί που συνηθίζει να ψαρεύει μαζί με το πλήρωμα του και παραδόθηκε στην Σύρο, σε φορτηγό-ψυγείο μεταφορικής εταιρείας, για να μεταφερθεί στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και στην συνέχεια να πουληθεί στην Ιαπωνία.

Αμέσως οι κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να δουν την εντυπωσιακή ψαριά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Καπετάν Παντελής, είναι από τους Φούρνους Ικαρίας και συγκεκριμένα από το νησί Άγιο Μηνά.

Ο ψαράς καμάρωνε δικαιολογημένα δίπλα στο «θηρίο» για την ψαριά του, γιατί το γευστικότατο ψάρι θα καταλήξει σε πολλά τραπέζια και θα του επιφέρει ένα ικανοποιητικό ποσό τόσο στον ίδιο όσο και την οικογένεια του.

Δείτε ένα άλλο θέμα του Lifeviews για αλίευση τεράστιου ψαριού εδώ

Το Δεκέμβριο ένας άλλος ψαρράς στην Σκόπελο όμως, ο καπετάνιος Γιώργος Μπρουσγιάννης έπιασε ανήμερα τα Χριστούγεννα έναν τόνο βάρους 185 κιλώ, κάνοντας τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους.

ψαράς

Τόνο 226 κιλών έπιασε ψαράς στην Ηλεία

Μπορεί στη Σκόπελο και το Αιγαίο οι ψαράδες να έκαναν Χριστούγεννα ψαρεύοντας έναν τόνο βάρους 185 κιλών, όμως η Ηλεία πήρε την πρωτιά σε έναν άτυπο ανταγωνισμό. Ο Κάπτεν Αρίστος Χατζήπαπας με έδρα την Κυλλήνη, έβγαλε με την τράτα του και τους συνεργάτες του, έναν τόνο βάρους 226 κιλών…

Δικαιολογημένα να καμαρώνει δίπλα στο «θηρίο» για την ψαριά του… Το γευστικότατο ψάρι θα καταλήξει σε πολλά τραπέζια αφού τεμαχιστεί σε ποσότητες και διατεθεί προς πώληση όπως και τα υπόλοιπα αλιεύματα του κάπτεν Αρίστου…

ψαράς



Spread the love