Spread the love


Aποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους εμφανίζονται οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μετά και τη χθεσινή συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, και ήδη τα σκουπίδια έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζουν λόφους στους δρόμους πολλών δήμων και φυσικά και στην Αθήνα. 

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προβεί ήδη σε κινήσεις διαμαρτυρίας στους δήμους όλης της χώρας, πραγματοποιώντας από τα ξημερώματα της Δευτέρας καταλήψεις στα αμαξοστάσια των δήμων και εμποδίζοντας την είσοδο και την έξοδο των απορριμματοφόρων. Η κατάσταση αυτή αναμένεται να διαρκέσει έως αύριο, Πέμπτη 22 Ιουνίου, ημέρα για την οποία έχει προκηρυχθεί γενική απεργία στους δήμους, με τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκο Τράκα να προειδοποιεί για περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Όσον αφορά συγκεκριμένα στην Αθήνα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προγραμματίσει για αύριο, στις 10:30 το πρωί, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Ηδη, λόφοι σκουπιδιών έχουν αρχίσει να σχηματίζονται σε κάθε γωνιά της Αθήνας και φυσικά και στις πολυσύχναστες τουριστικές περιοχές, όπως στου Ψυρρή. Ανάμεσα στους λόφους των σκουπιδιών περπατούν τουρίστες που έχουν έρθει για λίγες ημέρες να απολαύσουν την ελληνική πρωτεύουσα… 



Spread the love