Spread the love


Σε ένα μοναδικό πάρκο ψυχαγωγίας με επίκεντρο το άλογο, για όλη την οικογένεια, θα μετατραπεί ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα άλογα, από πόνυ μέχρι καθαρόαιμα που τρέχουν στις κούρσες,  να κάνουν «αναγνωριστικά» μαθήματα ιππασίας και να συμμετέχουν δωρεάν σε πλήθος από διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Η Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ ανοίγει για το κοινό τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο και διοργανώνει, από τις 4 το απόγευμα, μια μεγάλη γιορτή με άλογα και υπόσχεται σε όλους όσοι βρεθούν εκεί μια μοναδική εμπειρία.

Οι μικροί φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν βόλτες με πόνυ και άλογα, να ξεναγηθούν στους στάβλους και να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό για τη ζωή των αλόγων. Για τους … λιγότερο τολμηρούς θα υπάρχει η εναλλακτική λύση της βόλτας με άμαξα.

Διασκεδαστικές δραστηριότητες και πλούσιο θέαμα ιππασίας και ταχύτητας

Εκτός από τα άλογα, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε έναν υπαίθριο παιδότοπο με φουσκωτά παιχνίδια.

Ένας ειδικός φωτογραφικός θάλαμος θα είναι έτοιμος να απαθανατίσει γκριμάτσες, πόζες και όλες τις μοναδικές στιγμές.

Από το πρόγραμμα της ημέρας δεν θα μπορούσε να λείπει το συναρπαστικό θέαμα. Επαγγελματίες αθλητές θα παρουσιάσουν ένα show ιππασίας, ενώ οι λάτρεις της ταχύτητας θα απολαύσουν έναν μοναδικό αγώνα ράλι, στον οποίο θα συμμετέχουν γνωστοί οδηγοί του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Επιπλέον, για τους φιλότεχνους θα υπάρχει μια ειδική έκθεση με γλυπτά εμπνευσμένα από άλογα.



Spread the love