Spread the love


Θέαμα και πολλά γκολ από τις Εθνικές Ομάδες στα Virtual Sports του ΟΠΑΠ. Όλη η ένταση ενός αγώνα μέσα σε 5 λεπτά!

Τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί, αλλά η δράση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ συνεχίζεται με τα Virtual Sports. Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ζήσουν τη συναρπαστική εμπειρία των Virtual Sports και με τους αγώνες των εθνικών ομάδων!

Περισσότερα από 4.000 πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα προσφέρουν τα Virtual Sports, το νέο παιχνίδι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, στο οποίο οι παίκτες στοιχηματίζουν εύκολα, γρήγορα και απλά σε εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου με εντυπωσιακά γραφικά.

Το νέο παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει ήδη κερδίσει το κοινό με τους εντυπωσιακούς αγώνες που διεξάγονται σε σχολιασμό του κορυφαίου Έλληνα σπορτσκάστερ Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Τα Virtual Sports προσφέρουν αγώνες από το ελληνικό, αγγλικό και άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς και διοργανώσεις εθνικών ομάδων. Το παιχνίδι απεικονίζει τις καλύτερες φάσεις ενός εικονικού αγώνα ποδοσφαίρου, προσφέροντας στον παίκτη τη δυνατότητα να ποντάρει στην έκβασή του. Η δυναμική των ομάδων καθορίζεται βάσει αντικειμενικών στοιχείων που προκύπτουν ιστορικά για τις αντίστοιχες πραγματικές ομάδες, από αληθινά αποτελέσματα και την πραγματική τους κατάταξη.

Αγώνες κάθε 5 λεπτά

Σε όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ προβάλλονται καθημερινά στις οθόνες 180 αγώνες virtual ποδοσφαίρου από τις 9:02 το πρωί μέχρι τις 11:57 το βράδυ. Στους αγώνες, που διεξάγονται ανά 5 λεπτά, προσφέρονται οι εξής στοιχηματικές επιλογές:

Τελικό Αποτέλεσμα
Under / Over 2,5 γκολ
Σύνολο τερμάτων
Ακριβές σκορ
Διπλή ευκαιρία



Spread the love