Spread the love


Μία αποκρουστική αλλά ταυτόχρονα αναγκαία μέθοδο ακολούθησε η ΕΛ.ΑΣ για να εξιχνιάσει τη φρικτή δολοφονία του 57χρονου μεσίτη από τη Γλυφάδα, ο οποίος είχε βρεθεί στις 11 Ιουνίου δολοφονημένος σε χώρο στάθμευσης στον Άγιο Κωνσταντίνο. 

Από την εξέταση του πτώματος, προέκυψε ότι το θύμα είχε φάει λίγη ώρα πριν. Έτσι, οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι επισκέφτηκε κάποιο από τα εστιατόρια που βρίσκονται στη διαδρομή από Αθήνα προς Άγιο Κωνσταντίνο, καθώς σε αυτή την κατεύθυνση του δρόμου βρισκόταν το παρκινγκ.

Από την έρευνα βρέθηκε το εστιατόριο στο οποίο είχε πάει ο 57χρονος μεσίτης, ενώ από τις μαρτυρίες προέκυψε ότι μαζί του έτρωγε ηλικιωμένος άνδρας, το πρόσωπο του οποίου είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Το δεύτερο βήμα ήταν να γίνει άρση απορρήτου των επικοινωνιών και να εξεταστούν οι τελευταίες επικοινωνίες του θύματος. Έτσι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν συχνές επικοινωνίες του μεσίτη με 70χρονο, κάτοικο Χαλκίδας, ο οποίος μπήκε στο μικροσκόπιο μέσω του σήματος που εξέπεμπε το κινητό του τηλέφωνο και συνελήφθη προχθές στην Ημαθία.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Λαμίας.



Spread the love