Spread the love


Στο λιμάνι του Ηρακλείου έφτασε στις 21:00 το πλοίο που εντοπίστηκε νότια της Κρήτης και το οποίο, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, μετέφερε ποσότητες λαθραίων τσιγάρων.

Το ekriti.gr εξασφάλισε φωτογραφίες λίγο πριν το πλοίο δέσει στο λιμάνι το οποίο έφτασε συνοδεία πλοίου ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος.

Κατά πληροφορίες, στο πλοίο υπάρχουν περισσότερες από 3.000 κούτες με λαθραία τσιγάρα.

Μόλις το πλοίο έδεσε στο λιμάνι ξεκίνησε ο απαραίτητος έλεγχος από το Λιμενικό ενώ θα γίνει και η καταμέτρηση του φορτίου. Σε ετοιμότητα βρίσκονται και οι άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών του ΚΛΗ.

Πληροφορίες λένε ότι το πλήρωμα είναι εξαμελές και είναι όλοι τους Ουκρανοί και η σύλληψή τους θα γίνει με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι μετά από επιχείρηση του ΛΣ.

Ο εντοπισμός του έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες στον όρμο των Σφακίων, εκεί όπου κατέπλευσε, προκειμένου να ξεφορτώσει το παράνομο εμπόρευμα σε τέσσερα φορτηγά, οι οδηγοί των οποίων εξαφανίστηκαν και αναζητούνται. Το πλοίο, που απέπλευσε από το Μαυροβούνιο με προορισμό τη Λιβύη, βρισκόταν υπό παρακολούθηση και οι λιμενικοί κατάφεραν να επέμβουν άμεσα.

Πηγή: ekriti.gr



Spread the love