Spread the love


Τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 27, 30 και 21 ετών συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης και περισσότερα από 350 γραμμάρια κάνναβης. 

Ο 27χρονος και ο 30χρονος συνελήφθησαν όταν σε έλεγχο που τους έγινε από αστυνομικούς βρέθηκαν πάνω τους μικροποσότητες κάνναβής και κοκαΐνης.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, στο χώρο όπου διέμεναν προσωρινά ο 27χρονος και ο 30χρονος και επιπλέον πραγματοποιήθηκε έρευνα και στο χώρο προσωρινής διαμονής του 21χρονου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 16 αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες 354,9 γραμμάρια κάνναβης, 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν 5,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 43 δισκία, 0,3 ναρκωτικής ουσίας (μεθαμφεταμίνη) και φιαλίδιο το οποίο περιείχε 45 γραμμάρια αγνώστου υγρού, ζυγαριά ακριβείας κά.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 



Spread the love