Spread the love


Η Βίκος Cola ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την αποκλειστική χορηγία της στον Στέλιο, το μουσικό που κατάφερε με το ταλέντο και το χιούμορ του να κατακτήσει το ελληνικό μουσικό κοινό, σε διάστημα μόλις μερικών εβδομάδων.

Ο μουσικός, στιχουργός, συνθέτης και τραγουδιστής που έγινε viral στο Youtube με τραγούδια και διασκευές όπως η «Τριχωτούλα», «Μήλο μου κόκκινο» και το «Rising Sun», έχοντας ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο σε συνολικές προβολές, κάνει πολλούς να μιλάνε ήδη για το μουσικό φαινόμενο της χρονιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, η Βίκος Cola, που βρίσκεται δίπλα σε όλα τα σημαντικά μουσικά γεγονότα των τελευταίων ετών, προχώρησε σε μια συνεργασία που αποτελεί τη φυσική συνέχεια της στρατηγικής του brand να στηρίζει ενεργά όσους έχουν δίψα για τη μουσική.

Αναγνωρίζοντας άμεσα στο πρόσωπο του Στέλιου το μουσικό του ταλέντο και τη δίψα του για μουσική και συγκινημένη από την πρόσφατη απόρριψή του από γνωστό talent show εξαιτίας της μη ανθρώπινης φύσης του, όπως χαρακτηριστικά του επισήμαναν άνθρωποι της παραγωγής του παιχνιδιού, η εταιρεία κινήθηκε με αστραπιαίες κινήσεις και υπέγραψε πρώτη τον καλλιτέχνη, προσφέροντάς του αποκλειστική χορηγία.

Ταυτόχρονα, η Βίκος Cola προέβη σε μία πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση: απέσυρε άμεσα όλα της τα διαφημιστικά σποτ από το air time του συγκεκριμένου διαγωνισμού ταλέντων και χάρισε όλον της τον διαφημιστικό χρόνο στον Στέλιο, με σκοπό την προώθηση της δουλειάς του στο ευρύ κοινό.

Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Ιουνίου, ο δημοφιλής μουσικός συναντήθηκε με το Project Manager της ΒΙΚΟΣ ΑΕ, Ανδρέα Φερνές, στα γραφεία της εταιρείας, για την υπογραφή της συνεργασίας. «Με τη δίψα του για μουσική, ο Στέλιος μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Δεν συναντάς κάθε μέρα τόσο ολοκληρωμένους καλλιτέχνες που συνθέτουν, γράφουν και τραγουδούν σε τέτοιο επίπεδο. Από το πρώτο του τραγούδι, την «Τριχωτούλα», δεν είχαμε καμία αμφιβολία για το που θα μπορούσε να φτάσει με την κατάλληλη υποστήριξη», ανέφερε σχετικά ο Ανδρέας Φερνές.

Από τη μεριά του, ο Στέλιος δεν έκρυψε την έκπληξη του με το ενδιαφέρον της Βίκος Cola. Ερωτηθείς σχετικά με το τι σημαίνει για τον ίδιο η αποκλειστική αυτή χορηγία, ο Στέλιος προχώρησε σε μία σύντομη αλλά περιεκτικότατη δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κύριο Βίκο για την αποκλειστική χορηγία της Βίκος Cola» είπε φανερά ενθουσιασμένος στους δημοσιογράφους που παρευρίσκονταν στη συνέντευξη, προτού αποχωρήσει – συνοδεία ανθρώπου της εταιρείας – για την οικία του.

Δείτε την κοινή συνέντευξη τύπου, εδώ:

Απολαύστε τη μουσική του Στέλιου, εδώ:

https://www.youtube.com/steliosofficial

www.facebook.com/steliosfanpage

 

 

———————————————-



Spread the love