Spread the love


Δύο αστυνομικοί της ομάδας «Δίας» τραυματίστηκαν εν ώρα υπηρεσίας τη στιγμή που καταδίωκαν ένα αυτοκίνητο.

Ο 39χρονος που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο, παρέσυρε μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ που τον καταδίωκε, με συνέπεια αυτή να ανατραπεί και να τραυματιστούν οι δύο αστυνομικοί, που επέβαιναν. 

Ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας. Πρόκειται για Έλληνα, σεσημασμένο για κλοπές και αρπαγές τσαντών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, απείθεια, κλοπή κ.ά., ενώ οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, το περιστατικό διαδραματίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν αρχικά ο συλληφθείς έκλεψε σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο από τη Βέροια. Έγινε όμως αντιληπτός και ακολούθησε καταδίωξη επί της Εγνατίας Οδού, όπου προκειμένου να διαφύγει από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον καταδίωκαν, παρέσυρε την μοτοσικλέτα τους η οποία και ανατράπηκε, με συνέπεια να τραυματίσει τους δύο αναβάτες της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος αστυνομικός υπέστη κάταγμα στο χέρι κι ο δεύτερος εκδορές και μώλωπες και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας. Απτόητος ο 39χρονος που φέρεται να είναι τοξικομανής, συνέχισε την πορεία του προς το Διαβατό Ημαθίας, όπου φαίνεται ότι έκλεψε δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο, με το οποίο εντοπίστηκε τελικά το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Spread the love