Spread the love


Ο δάσκαλος εναντίον του μαθητή, ο τεράστιος εναντίον του μεγάλου και ο πιο δυνατός θα κερδίσει.

Η νέα μασκότ του ΝΟΥΝΟΥ, ο Ηρακλής, κοντράρει τον διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστα Δημήτρη Διαμαντίδη σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση. Δημήτρης και Ηρακλής ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια αναμέτρηση- ένας προς έναν -και προτρέπουν τους ανερχόμενους 

Το ΝΟΥΝΟΥ εγκαινιάζει μια νέα εποχή και στα ψηφιακά μέσα, με την σειρά μπασκετοπροκλήσεις» που θα αποτελείται απο  9 σύντομα βιντεάκια που θα προβληθούν στο YouTube. Με διασκεδαστική, διαδραστική, και  μοντέρνα προσέγγιση, οι «μπασκετοπροκλήσεις»  προσκαλούν τα παιδιά να πάρουν μέρος στις μπασκετοπροκλήσεις.      
                         
To NOYNOY καλεί τα παιδιά να δουν τα επεισόδια των μασκετοπλοκλλήσεων, να μάθουν από τον Ηρακλή και τον ΔΙαμαντίδη τα μυστικά του μπάσκετ και να βρουν την πιο κοντική μπασκέτα για να εξασκηθούν. Μπορούν επίσης να τραβήξουν σε video τις προσπάθειες τους, να το στείλουν στο nounoubasketaki.gr και να μπουν σε κλήρωση για μεγάλα δώρα.

Το ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι και ο ήρωας του ο Ηρακλής, δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να  συναντήσουν τον Δημήτρη Διαμαντίδη, να προπονηθούν μαζί του, να κερδίσουν συλλεκτικές μπάλες ΝΟΥΝΟΥ Spalding με την υπογραφή του και να ταξιδέψουν στην EuroDisney. Παράλληλα, τα προτρέπουν να αθληθούν και να ανακαλύψουν το ταλέντο που κρύβουν μέσα τους. Το ΝΟΥΝΟΥ υπενθυμίζει ότι με συχνή άσκηση και ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού, τα παιδιά, προετοιμάζονται για να αποκτήσουν δυνατό σώμα και δυνατό μυαλό, όπως οι μεγάλοι παίκτες.

Με ένα ποτήρι γάλα ΝΟΥΝΟΥ τα παιδιά φύγανε για Μπασκετοπροκλήσεις!

Δείτε το ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι στο YouTube ΕΔΩ



Spread the love