Spread the love


Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν σε ταχύτατο χρονικό διάστημα να εξιχνιάσουν μια αρκετά δύσκολη υπόθεση αυτοκτονίας.

Ειδικότερα, την Τρίτη κατάφεραν να φθάσουν στη σύλληψη ενός 70χρονου που φέρεται να είναι ο δολοφόνος του 57χρονου μεσίτη από το Γλυφάδα, που δολοφονήθηκε άγρια τα ξημερώματα της 11ης Ιουνίου σε πάρκινγκ της παλαιάς εθνικής οδού κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο. Ο 70χρονος συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr, το θύμα συμφώνησε με τον δράστη να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του από τη Χαλκίδα, όπου διέμενε σε έναν φίλο του, στη βόρεια Ελλάδα, έναντι αμοιβής 500 ευρώ.

Αφού ο 57χρονος παρέλαβε τον 70χρονο, σταμάτησαν στον Άγιο Κωνσταντίνο για φαγητό. Όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο για να συνεχίσουν, ο 57χρονος ζήτησε εκείνη τη στιγμή τα χρήματα, λέγοντας ότι διαφορετικά δεν θα συνέχιζε το ταξίδι.

Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, το θύμα σταμάτησε με το αυτοκίνητο στο σημείο που έγινε η δολοφονία και άρχισε να πετάει κάτω τα πράγματά του σε έξαλλη κατάσταση. Εκεί αρχικά πιάστηκαν στα χέρια, ενώ στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται ο 70χρονος δράστης, το θύμα πήρε ένα μαχαίρι που είχε στο αυτοκίνητο. Ο 70χρονος άρπαξε το μαχαίρι από τον 57χρονο και άρχισε να τον μαχαιρώνει με μανία. Αμέσως μπήκε στο αυτοκίνητο του θύματος και φεύγοντας μέσα στον πανικό του πέρασε από πάνω του.

Παράλληλα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δράστης και θύμα γνωρίζοντας αρκετό καιρό και μάλιστα επρόκειτο να κάνουν επιχείρηση μαζί. Ταξίδευαν μαζί στο εξωτερικό για συναντήσεις και δουλειές, ενώ ο 70χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές Χαλκίδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη φυλακή βρισκόταν για ακάλυπτες επιταγές και απάτες. Ο 70χρονος στο παρελθόν βρισκόταν στη Νότια Αφρική, ενώ ταξίδευε και σε άλλες χώρες.

Η επόμενη επιχειρηματική τους κίνηση που σχεδίαζαν ήταν να ανοίξουν ένα gay bar στην Ισπανία, καθώς εκεί φαίνεται να είχε αρκετές γνωριμίες ο δράστης ενώ ο 57χρονος μεσίτης είχε ακίνητη περιουσία στην Τσεχία μέρος από που επισκεπτόταν συχνά ενώ έφερε και το αυτοκίνητό του τις συγκεκριμένες πινακίδες.

Το μεσημέρι της Τετάρτης δόθηκε συνέντευξη Τύπου στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λαμίας για την εξιχνίαση της δολοφονίας, από τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Φθιώτιδας, Αστέριο Μαντζιώκα, τον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας, Χρήστο Μουτσώκο και τον προϊστάμενο του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Στερεάς Ελλάδας, Σταύρο Κουτουλογένη.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της αστυνομίας χωρίς την παρουσία ιατροδικαστή στο σημείο του εγκλήματος καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις η παρουσία του ιατροδικαστή στο σημείο είναι καθοριστικής σημασίας για τις σημαντικές πληροφορίες που είναι σε θέση να παρέχει.

Πηγή Βίντεο: lamiareport.gr



Spread the love