Spread the love


Τελειωμό δεν έχουν τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται ο ιερέας από την ελληνορθόδοξη κοινότητα της Νέας Υόρκης, Γεώργιος Πασσιάς, ο οποίος είχε απασχολήσει τα μίντια πριν δυο χρόνια, όταν αποκαλύφθηκε ροζ βίντεο που είχε γυρίσει ο ίδιος. 

Σήμερα, η πολυτάραχη ζωή του απασχολεί την ελληνορθόδοξη κοινότητα και πάλι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της New York Post, από τα επίσημα ταμεία της εκκλησίας όπου προΐστατο ο ίδιος, λείπουν 99.249 δολάρια για τα οποία δεν υπάρχει κανένα δικαιολογητικό.

Οι οικονομικές ατασθαλίες, που έρχονται με έρευνα στην δημοσιότητα, κάνουν φωνές τους… ψιθύρους  για ένα ποσό που φέρεται να είχε πάρει η μελαχρινή καλλονή, βοηθός του ιερέα, ύψους 30.000 δολαρίων, από τον λογαριασμό του σχολείου της ενορίας για το οποίο ήταν υπεύθυνη.

Το ροζ βίντεο με την Περουβιανή βαφτισιμιά 

Ηταν δυο χρόνια πριν, όταν ο 67χρονος πατήρ Γεώργιος Πασσιάς, παντρεμένος και ιερέας στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Υόρκη, αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την 45χρονη Εθέλ Μπουζαλάς και γύρισε μαζί της και ροζ βίντεο το οποίο τον… έκαψε. 

Η αποκάλυψη ήθρε όταν ο ο άνδρας της 45χρονης, Τομ Μπουζάλας, έστειλε email με όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης, ενώ λίγο αργότερα στη New York Post έφθασε από ανώνυμο αποστολέα το περίφημο ροζ βίντεο. 

Ο αποστολέας του βίντεο, έγραψε η εφημερίδα New York Post, ήταν ιδιωτικός ντέτεκτιβ και ακολούθησε το ζευγάρι στις περιοχές όπου γυρίστηκαν οι «παράξενες σεξουαλικές τους συναντήσεις».

Ένα από τα βίντεο που έφτασαν στην Post δείχνει την Μπουζάλας μόνο με ένα εσώρουχο, να πατάει με τα τακούνια της ψωμί μπανάνας τυλιγμένο σε σελοφάν. Σε ένα άλλο βίντεο, η Μπουζάλας τρίβει τα πόδια της στο πρόσωπο του ιερέα, καθώς είναι και οι δύο ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Ένα τρίτο βίντεο δείχνει τον ιερέα να κάνει στοματικό σεξ στην Μπουζάλας ενώ φοράει τα εσώρουχά της.

Η σχέση φαίνεται να ξεκίνησε το 2006, όταν η Μπουζάλας βρέθηκε στην εκκλησία του Πασσιά αναζητώντας έναν πνευματικό. Ο ιερέας, μάλιστα, βάπτισε την Περουβιανή (μόνο με το μπικίνι της) ώστε να παντρευτεί τον ελληνικής καταγωγής Τομ Μπουζάλας. Η παράνομη σχέση τους άρχισε να αποκαλύπτεται το 2013, όταν επισκέπτες της εκκλησίας την είδαν να κάθεται στα πόδια του.

Ο Πασσιάς είχε αρνηθεί τότε τις κατηγορίες. «Ισχυρίζονται ότι έχω ερωτικές σχέσεις μαζί της. Είναι η βαφτισιμιά μου, αυτό μόνο», είπε. Στην ανακοίνωση για την απομάκρυνσή του από την εκκλησία ο ιερέας αναφέρει πως οφείλεται σε λόγους υγείας, τις αμαρτίες και τις αδυναμίες του. «Πρέπει να αποσυρθώ και να ακολουθήσω τον δρόμο της σιωπής, της προσευχής, της νηστείας και της απόλυτης αφοσίωσης στον Κύριό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

Περουβιανή βαφτισιμιά: Με άφησε έγκυο ο ιερέας

Η ίδια η Περουβιανή πάντως, την εποχή εκείνη που είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, είχε αποκαλύψει σε ηλεκτρονικό μήνυμα που είχε στείλει στον Επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας των ΗΠΑ ότι νιώθει ότι ο Έλληνας ιερέας την χρησιμοποίησε και την πρόδωσε,  ότι υποπτευόταν ότι δεν είναι η πρώτη ερωμένη του ιερέα, αλλά και ότι ο Γεώργιος Πασσιάς την είχε αφήσει έγκυο.

«Δεν πρόκειται να τολμήσω να ρωτήσω αν ο πατέρας Γεώργιος έχει κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν παρότι όπως φαίνεται… έχει κάνει. Γιατί θα πρέπει να το αμφισβητήσω», αναφέρει η Μπουζάλας στο μέιλ της το οποίο είδε και η New York Post.

«Έχω μείνει μόνη μου να σηκώσω το βάρος του σκανδάλου ενώ ο ίδιος κρύβεται. Η αδερφή μου λέει ότι έχω χρησιμοποιηθεί και θυματοποιηθεί για τα χρήματά μου και ότι πιθανότατα δεν είμαι το πρώτο θύμα του. Νιώθω τόσο πληγωμένη όσο δεν έχω νιώσει ποτέ στο παρελθόν», λέει η Περουβιανή που είναι μητέρα 3 παιδιών.

«Ο μεγάλος μου γιος αγαπάει τον πατέρα και τώρα πρέπει να του πω την αλήθεια» προσθέτει.



Spread the love