Spread the love


Στροφή 180 μοιρών κάνει ο 38χρονος αγγειοχειρουργός από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος ζήτησε να αλλάξει την κατάθεσή του υποστηρίζοντας τώρα και ότι είδε την άτυχη μεσίτρια και ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ιατρικό λάθος, κατά την διάρκεια επέμβασης που της έκανε ο ίδιος. 

Αυτό ισχυρίστηκε ότι της εξομολογήθηκε πριν μερικές ημέρες η συνήγορος του γιατρού, Βασιλική Μαρινάκη. «Του έμεινε στα χέρια πάνω στο χειρουργικό τραπέζι», είπε χαρακτηριστικά το πρωί μιλώντας στον ΑΝΤ1. Αποκαλύπτοντας μάλιστα την υπερασπιστική του γραμμή, ανέφερε με επιμονή πως ήταν ένα δυστύχημα και πως ο γιατρός δεν είχε δόλο να σκοτώσει την γυναίκα. 

Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα, ο 38χρονος επέμενε πως δεν είχε συναντηθεί καν με την 36χρονη μητέρα τριών παιδιών, αν και είχαν ραντεβού για να την υποβάλει σε μια απλή επέμβαση φλεβίτη στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος υποστήριζε ότι η μεσίτρια δεν προσήλθε στο ραντεβού και ότι τον ειδοποίησε τηλεφωνικά λέγοντάς του ότι «της έτυχε κάτι έκτακτο». 

Από τη στιγμή που συνελήφθη υποστήριζε ότι κάποιος τον είχε παγιδεύσει ώστε να φαίνεται ύποπτος για τη δολοφονία φωτογραφίζοντας τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας! 

Αν και είχε κριθεί προφυλακιστέος, είχε επιμείνει στην πλήρη αθωότητά του και είχε καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, αμέσως μόλις ήταν δυνατόν. 

Σχετικά με τις ύποπτες κινήσεις που κάνει τη συγκεκριμένη ημέρα και οι οποίες έχουν καταγραφεί από τις κάμερες στο πάρκινγκ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ο 38χρονος είχε υποστηρίξει ότι μετακίνησε το αυτοκίνητό του για να βάλει μέσα σε αυτό κάποιες σακούλες με άπλυτα ρούχα.Για το γεγονός ότι μετά την ημέρα της εξαφάνισης της γυναίκας έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του είχε πει: «Συνηθίζω να καθαρίζω το σπίτι και το αυτοκίνητο πολύ συχνά, μπορεί και πάνω από μία φορά την εβδομάδα, είμαι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα». Σε ερώτηση γιατί το έπλυνε μόνο εσωτερικά, απάντησε «Δεν υπήρχε δυνατότητα για εξωτερικό πλύσιμο εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο πλυντήριο αυτοκινήτων, πήγα να βάλω μόνο μια σκούπα εσωτερικά. Αυτό το έκανα πολύ συχνά». 



Spread the love