Spread the love


 Ενα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

Eνας νεαρός άνδρας άρπαξε την τσάντα συνοδού ασθενούς η οποία είχε κοιμηθεί στην καρέκλα περιμένοντας στην αναμονή, στο εσωτερικό της οποίας υπήρχε το ποσό των 11.000 ευρώ αλλά και το κινητό της. Μάταια η γυναίκα προσπάθησε να συγκρατήσει την τσάντα, αφού δεθηκε χτύπημα από τον δράστη ο οποίος έφυγε ταχύτατα από το σημείο.

Να σημειωθεί ότι η κλοπή αυτή σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στον προθάλαμο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Ετσι, ξεκίνησε λεπτομερής έλεγχος από τις κάμερες του νοσοκομείου σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

Ο δράστης, ελληνικής καταγωγής ταυτοποιήθηκε, 33 ετών, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές. Εκείνο που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση είναι το γεγονός πως τα 11.000 που είχε αποσπάσει δεν βρέθηκαν, αλλά ούτε και αποκάλυψε τι είχε συμβεί.

Ωστόσο , έπειτα από έρευνες των αρχών διαπιστώθηκε πως ο συγκεκριμένος είχε διαπράξει και άλλες κλοπές την τελευταία χρονική περίοδο.

Συγκεκριμένα είχε διαπράξει ακόμη έξι ληστείες, μια σε θάλαμο και πέντε σε πάρκινγκ αυτοκινήτων, με λεία τσάντες και πορτοφόλια ενώ να σημειωθεί πως εκτός από τα 11.000 ευρώ, είχε αρπάξει ακόμη άλλα 520 ευρώ, ένα κινητό, δυο ζευγάρια γυαλιά οράσεως και ηλίου, τραπεζικές κάρτες, διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα αλλά κι δύο ηχεία.

Τέλος, ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών ενώ σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, ενώ το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε ως μέσο για τη διάπραξη κλοπών.



Spread the love