Spread the love


Θλίψη προκαλεί από χθες η είδηση του χαμού της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Νανάς Καραγιάννη, σε ηλικία 38 ετών, από νευρική ανορεξία. 

Η Νανά Καραγιάννη πάλευε με τη νευρική ανορεξία τα τελευταία 10 χρόνια και δυστυχώς δεν κατάφερε να την νικήσει. Αν και σε αυτά τα 10 χρόνια νοσηλεύτηκε πολλές φορές κατάφερνε να βγει νικήτρια, όχι όμως και τώρα που όπως όλα δείχνουν ο οργανισμός της δεν άντεξε. 

Τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια βρήκε νεκρή ο πατέρας της μέσα στο διαμέρισμά της, το μεσημέρι της Τρίτης (27.06.2017), καθώς είχε ανησυχήσει που δεν απαντούσε η κόρη του στο τηλέφωνο από την περασμένη Κυριακή και αποφάσισε να πάει εκεί. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης της πόρτας του διαμερίσματος ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για εγκληματική ενέργεια. Εκιμάται πως ο θάνατός της 38χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο τις τελικές απαντήσεις θα τις δώσει ο ιατροδικαστής. 

Οπως αναφέρουν γείτονες και γειτόνισσες της 38χρονης τις τελευταίες ημέρες η Νανά Καραγιάννη σφάδαζε από τους πόνους. Αναφέρουν μάλιστα ότι την άκουγαν να φωνάζει «πονάω». Δεν ήθελε βοήθεια, όμως. 

Οι γείτονές της αναφέρουν ακόμη ότι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν φανερά καταβεβλημένη το τελευταίο διάστημα, είχε απομονωθεί και ήταν παρατημένη από γνωστούς και φίλους.

Μία εβδομάδα πριν τον άδικο χαμό της, η Νανά είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο. Γυρνώντας φαινόταν έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο και δεχόταν επισκέψεις από φίλους και γνωστούς. 

Τους τελευταίους τρεις μήνες το «Σπίτι του Ηθοποιού» ήταν το… καταφύγιο της Νανάς Καραγιάννη. Για εκείνη μίλησε και η Άννα Φόνσου, που είχε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις μαζί της: «Είμαι πολύ θυμωμένη για αυτόν τον θάνατο, γιατί αυτά τα πρότυπα μάς προβάλλουν και αυτά τα πρότυπα οδηγούν τα κορίτσια, όπως και τη Νανά, για να βγουν στο γυαλί, ότι έτσι πρέπει να είναι και τις οδηγούν σε αυτές τις καταστάσεις».

Φωτογραφίες: Facebook/Nana Karagianni



Spread the love