Spread the love


Το  Amita Motion Back 2 Bands, το νέο πρωτοποριακό project της Amita Motion βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη δημιουργεί τους πιο θετικούς μουσικούς ρυθμούς! 

Οι The Players και οι The StarBoys είναι τα δυο πιο θετικά Boy Bands που ξεχώρισαν οι scouters στην φάση των ακροάσεων. Η Έλενα Παπαρίζου και οι Kings για την Universal Music και η Ελένη Φουρέιρα και οι Playmen για την Panik Records, θα βρίσκονται δίπλα στα δύο συγκροτήματα αντίστοιχα, μέχρι το τέλος του διαγωνισμού, με στόχο την ανάδειξη του καλύτερου Boy Band της χώρας!

The Players

Τα δυο συγκροτήματα που διακρίθηκαν, θα ζήσουν πλούσιες μουσικές εμπειρίες όπως φωτογραφήσεις, video clips καθώς και άλλες δραστηριότητες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Το Boy Band που θα αναδείξει το κοινό, θα κερδίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο από την Amita Motion κι από την εταιρεία του καλλιτέχνη που το εκπροσωπεί, ενώ και τα δύο Boy Bands θα πραγματοποιήσουν μια μοναδική εμφάνιση στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion.

The StarBoys

Σε όλα τα στάδια αυτής της συναρπαστικής μουσικής πορείας, ο ρόλος του κοινού θα είναι καθοριστικός για την επιλογή του καλύτερου Boy Band καθώς έχει ενεργή συμμετοχή μέσα από τις επίσημες σελίδες που δημιουργήθηκαν στο Facebook για τα δύο συγκροτήματα. Το Boy Band με την πιο διαδραστική σελίδα στο  Facebook (comments, likes & shares) θα είναι αυτό που θα νικήσει στο διαγωνισμό. Παράλληλα, το κοινό θα κερδίσει πλούσια δώρα μέσα από ειδικούς διαγωνισμούς που θα δημιουργηθούν στις σελίδες.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς συμμετέχει δημιουργικά με την εμπειρία του και τις ιδέες του σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας του Amita Motion Back 2 Bands, συμβάλλοντας με τη θετική του έμπνευση και ενέργεια. 

Μάθετε τα πάντα για το Amita Motion Back 2 Bands, στο www.thetikienergeia.gr!



Spread the love