Spread the love


Την Πέμπτη στις 18:00 είναι η εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ στην πλατεία Εξαρχείων και η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον αστυνομικό διευθυντή Αττικής ότι θα βρεθεί στην πλατεία από το πρωί για τις απαραίτητες πρόβες.

 

Την Πέμπτη στις 18:00 είναι η εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ στην πλατεία Εξαρχείων και η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον αστυνομικό διευθυντή Αττικής ότι θα βρεθεί στην πλατεία από το πρωί για τις απαραίτητες πρόβες.

Σε έγγραφό της προς τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττικής, υποστράτηγο Αλκιβιάδη Ασημακόπουλο, για την «Ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Εξαρχείων», η ΠΟΑΣΥ ενημερώνει ότι «την 29 Ιουνίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μαζί με εξωτερικούς συνεργάτες θα βρίσκονται στο χώρο της Πλατείας Εξαρχείων για να τοποθετήσουν την εξέδρα και τον ανάλογο ηχητικό εξοπλισμό, καθώς και να διενεργήσουν τις απαιτούμενες δοκιμές πριν την πραγματοποίηση της εν θέματι εκδήλωσης».

Πρόκειται για τη σκηνή, τις γιγαντοοθόνες και την ηχητική εγκατάσταση.

Διαβεβαιώνουν μάλιστα ότι «από μέρους των συμμετασχόντων στην τοποθέτηση του εν λόγω εξοπλισμού και της μεταφορικής εταιρείας δεν θα υπάρξει κώλυμα κυκλοφοριακό, πλην των ωρών φορτοεκφόρτωσης, οι οποίες θα είναι 11:00 -12:00 και 20:00 – 21:00» και καταλήγει η ΠΟΑΣΥ: «Επισημαίνουμε εκ νέου ότι, η διασφάλιση τόσο της συγκέντρωσής μας όσο και των συμμετασχόντων από κάθε πλευρά, εκ μέρους μας θεωρείται δεδομένη».

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν καλέσει είναι οι υπουργοί Π. Σκουρλέτης, Νίκος Τόσκας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, η Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρένα Δούδου, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, τα κόμματα (ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ένωση Κεντρώων, Δημοκρατική Αριστερά) ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών κ.λπ. και όπως αναφέρουν στο τέλος της ανακοίνωσή τους: «Ο ιστορικός θα καταγράψει τους απόντες».

Την Πέμπτη ανοίγουν και οι αντιεξουσιαστές το περίπτερό τους στην πλατεία

Στο μεταξύ, τα μέλη της «Συνέλευσης για την επανοικειοποίηση των Εξαρχείων» σε ανάρτηση στο indymedia ανακοινώνουν ότι την ίδια ημέρα θα ανοίξουν από το μεσημέρι το πολιτικό περίπτερο που έχουν στήσει στην πλατεία. «Άνοιγμα Πολιτικού Περιπτέρου, Πέμπτη 29 Ιούνη από τις 12:00 μέχρι όσο πάει. Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Περιπτέρου θα υπάρχει bazaar πολιτικού βιβλίου. Ενάντια στις μαφίες, την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό. Για τα Εξάρχεια της κοινωνικής αυτοοργάνωσης και της ταξικής αλληλεγγύης», αναφέρουν.



Spread the love