Spread the love


Ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί οι γονείς του αγοριού 1,5 έτους που βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης να περιπλανιέται στην περιοχή του Φρουρίου της Λάρισας.

Το μικρό αγόρι έχει μεταφερθεί σε δομή της διεύθυνσης πρόνοιας του δήμου Λαρισαίων. Ωστόσο εκείνο που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση είναι πως ο μικρός δεν μιλά σε κανέναν και δεν ανταποκρίνεται στα ερωτήματα που του θέτουν προκειμένου να συλλέξουν οι ειδικοί κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να τους φέρει πιο κοντά στους γονείς του που φαίνεται να τον έχουν εγκαταλείψει.

Οταν τον εντόπισαν περαστικοί στην αρχή προσπάθησαν να βρουν κάποιον στον περίγυρο κάποιον που τυχόν μπορεί να ήταν ο κηδεμόνας του παιδιού, αλλά μόλις κατάλαβαν πως αυτό ήταν εντελώς μόνο του ειδοποίησαν την αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι ο μικρός είναι σε καλή κατάσταση και φορά καθαρά ρούχα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα το γεγονός πως ο μικρός δεν ανταποκρίνεται ενδεχομένως να οφείλεται στο ότι είναι πολύ μικρό ή στο ότι δεν κατανοεί τη γλώσσα ή ακόμη και στη συναισθηματική του κατάσταση ενώ βρίσκεται υπό την επίβλεψη κοινωνικής λειτουργού του δήμου.

Πηγή Φωτό: larissanet.gr



Spread the love