Spread the love


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Παλαιοχώρα Χανίων το βράδυ του Σαββάτου.

Ο ηλικιωμένος πατέρας, που πυροβόλησε και σκότωσε τον 58χρονο γιο του επειδή τον πέρασε για διαρρήκτη, τραυμάτισε και έναν αστυνομικό, κατά την επιχείρηση που έγινε για τον αφοπλισμό του. Μάλιστα, μέχρι να καταφέρουν να εισβάλουν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, πυροβόλησε 130 φορές!

Ο 85χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά έχει και προβλήματα ακοής, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο γιος του τον είχε επισκεφθεί στους Αγίους Θεοδώρους Παλαιοχώρας το βράδυ της Παρασκευής, ενώ ξαναπήγε στο σπίτι, με τη σύζυγό του και έναν φίλο του το απόγευμα του Σαββάτου.

Επειδή ο ηλικιωμένος δεν άνοιξε την πόρτα, ο άνδρας μπήκε από το παράθυρο της κουζίνας στο σπίτι, όπου συνήθιζε να κάθεται ο πατέρας του. Οταν δεν τον είδε εκεί, είπε στους άλλους δύο ότι πιθανότατα θα έχει βγει από το σπίτι. Ομως, ο ηλικιωμένος είχε πάει για να πάρει το κυνηγετικό όπλο του όπως αποδείχθηκε.

Ο 85χρονος, πιστεύοντας ότι είχε μπει στο σπίτι του διαρρήκτης, πυροβόλησε στην καρδιά και σκότωσε τον γιο του. Στη συνέχεια, ταμπουρώθηκε στο σπίτι του. Μάλιστα, μέχρι περίπου τις 3 τα ξημερώματα, όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στην οικία του, πυροβόλησε 130 φορές!

Στην επιχείρηση για τον αφοπλισμό του, ο ηλικιωμένος πυροβόλησε και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, και έναν αστυνομικό, στο κεφάλι και τον ώμο.

Πλέον, ο 85χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, ένα περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα και ένα πολεμικό όπλο που κατείχε παράνομα.



Spread the love