Spread the love


Τραγική κατάληξη είχε ένας 55χρονος στην Κρήτη το απόγευμα του Σαββάτου ο οποίος μάλιστα έχασε τη ζωή του από τα χέρια του πατέρα του, καθώς τον πέρασε για κλέφτη και τον σκότωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ekriti.gr το απόγευμα του Σαββάτου ο 55χρονος πήγε να επισκεφθεί τον 86χρονο πατέρα του, στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων, δίπλα στην Παλιαόχωρα, ο οποίος ωστόσο δεν άνοιγε την πόρτα της οικίας.

Στη συνέχεια ο 55χρονος προσπάθησε να εισέλθει στην οικία από το παράθυρο, έτσι ώστε να ελέγξει αν είναι όλα καλά αλλά ο ηλικιωμένος είχε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του 55χρονου.

Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, ο 86χρονος ταμπουρώθηκε στο σπίτι και αρνιόταν να βγει, κάτι που συνεχίστηκε για αρκετές ώρες.

Αμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ παρόντες ήταν τόσο ο αστυνομικός διευθυντής Κρήτης Κώστας Λαγουδάκης, όσο και ο αστυνομικός Διεθυντής Χανίων Γιώργος Λυμπινάκης προκειμένου να συντονίσουν τις προσπάθειες για να έχει ομαλή κατάληξη η επιχείρηση.

Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι του ηλικιωμένου, τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων σε κακή ψυχολογική κατάσταση όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πηγή: ekriti.gr



Spread the love