Spread the love


Λόγω εργασιών για την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού σταθμού της Αθήνας θα μειωθούν προσωρινά τα δρομολόγια από Ανω Λιόσια – Νερατζιώτισσα σε με αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων των περιοχών.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι από αύριο Δευτέρα και μέχρι την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών τον Δεκέμβριο, δρομολογεί λεωφορεία σύνδεσης για τη μετεπιβίβαση των επιβατών. Σε σχετική ανακοίνωση τόνίζετια ότι «οι απαραίτητες εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου και τον τελικό συντονισμό των συστημάτων, το οποίο στην ολοκλήρωσή του θα προσφέρει άλλου επιπέδου συγκοινωνιακό έργο στον πολίτη, δημιούργησαν, όπως είναι φυσικό, και κάποια προβλήματα.

Σε ό,τι αφορά στην αναγκαστική, λόγω των απαραίτητων έργων εκσυγχρονισμού και συντονισμού των συστημάτων, προσωρινή μείωση των δρομολογίων από Α. Λιόσια – Νερατζιώτισσα, και τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των κατοίκων, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με εντολή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη για εξεύρεση άμεσης λύσης στο πρόβλημα, ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 και μέχρι την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών, δρομολογεί λεωφορεία σύνδεσης του Σταθμού Α. Λιοσίων με τη Νερατζιώτισσα, ώστε να επιτευχθεί η απαιτούμενη διασύνδεση και μετεπιβίβαση των επιβατών, με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία .

Τα απαιτούμενα έργα στις Αχαρνές αναμένεται να ολοκληρωθούν από τον ΟΣΕ μέχρι το Δεκέμβριο, ώστε αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους να δοθεί η δυνατότητα να πυκνώσουν τα δρομολόγια.



Spread the love