Spread the love


Περιπέτεια με το νόμο έχει ο Γιώργος Κιμούλης μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση 15 μηνών. Η ποινή που του επιβλήθηκε σε δεύτερο βαθμό είναι χωρίς αναστολή, καθώς θεωρείται ύποπτος εξαιτίας άλλης καταδικαστικής απόφασης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο γνωστός ηθοποιός είχε χρέος ύψους 250.000 ευρώ στο Δημόσιο, αλλά έχασε τη ρύθμιση στην οποία είχε ενταχθεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ποινή που του επιβλήθηκε σε δεύτερο βαθμό είναι χωρίς αναστολή, καθώς θεωρείται ύποπτος εξαιτίας άλλης καταδικαστικής απόφασης.

Ωστόσο, η μετατροπή της προς 25 ευρώ ημερησίως δίνει τη δυνατότητα στον ηθοποιό να πληρώσει 25.000 ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις, για να μη βρεθεί στην φυλακή.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα τα προβλήματα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του Γιώργου Κιμούλη ξεκίνησαν από το 2001, όταν ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο του και μάρτυρας υπεράσπισης του, ήταν ο λογιστής του.

Η υπόθεση αφορά σε εταιρεία που συστάθηκε το 2001, σε μισθωμένο ακίνητο το οποίο λειτουργούσε ως θέατρο του Γιώργου Κιμούλη, αλλά και σαν σχολή.

Σε αυτή την εταιρεία ήταν μέτοχος και η μητέρα του ηθοποιού, η οποία ασκούσε την διαχείριση.



Spread the love