Spread the love


Με πλοία, αεροπλάνα και τα αυτοκίνητά τους, οι τελευταίοι εκδρομείς του Αυγούστου αναχωρούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, λίγες ημέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

Στην κορύφωσή της φτάνει η έξοδος για τις τελευταίες καλοκαιρινές διακοπές. Τα μεγάλα κέντρα της χώρας αδειάζουν με τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας να αποτελούν το «σκαλοπάτι» της απόδρασης.

Σύμφωνα με το λιμενικό Πειραιά, η κίνηση παρουσιάζεται αυξημένη φέτος κατά 15% ενώ είναι χαρακτηριστικό πως περισσότεροι από 50.000 οδηγοί έχουν περάσει τις τελευταίες ημέρες τα διόδια της Ελευσίνας.

Οι μικρές καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις των πλοίων πάντως δεν πτοούν και τους τελευταίους εκδρομείς, οι οποίοι αναμένεται να εγκαταλείψουν την Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πέφτει η θερμοκρασία

Η υψηλότερη θερμοκρασία είναι αυτή που θα σημειωθεί σήμερα αφού το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 39 βαθμούς Κελσίου ενώ από το απόγευμα της Κυριακής θα αρχίσει μια φυσιολογική πτώση.

Το θερμόμετρο καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας δεν θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς ενώ τα μελτέμια θα κάνουν ακόμη πιο απολαυστικές τις διακοπές όσων αποφάσισαν να φύγουν τη δεδομένη χρονική στιγμή.



Spread the love