Spread the love


Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Πατρών, ο άνδρας, που κατηγορείται για εμπρησμούς αυτοκινήτων και δικύκλων.

Ο 32χρονος που οδηγήθηκε στον ανακριτή αρνήθηκε τις κατηγορίες ωστόσο σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους έχει την υποχρέωση να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε πρώτη και 15 του μήνα. 

«Από την αρχή είχα πει ότι δεν  υπάρχουν στοιχεία για να στοιχειοθετηθεί κατηγορία» ανέφερε στο  τοπικό tempo24 ο δικηγόρος του Άγγελος Στεργιόπουλος, ο οποίος επισημαίνει ότι δεν αποτελεί στοιχείο για  σύλληψη και μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα που βάζει σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή ανθρώπων, το γεγονός ότι δύο κάμερες «τον δείχνουν να περνά από κάποιες οδούς που στα διπλανά τετράγωνα  εκδηλώθηκε μετά από ώρα φωτιά σε οχήματα.

Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα» επεσήμανε. «Δεν υπάρχει το παραμικρό πειστήριο που να οδηγεί το δικαστήριο στο να θεωρεί τον πελάτη μου ένοχο για μια τέτοια πράξη» συμπλήρωσε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την διάρκεια της απολογίας του, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με τους εμπρησμούς, που σημειώθηκαν τις τελευταίες 10 ημέρες στο κέντρο και σε συνοικίες της πόλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, tempo24



Spread the love