Spread the love


Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας, πήρε ο 20χρονος Γεωργιανός οδηγός του οχήματος που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε τους δύο φοιτητές, χθες στα Χανιά. 

Έως τότε ο 20χρονος θα βρίσκεται κρατούμενος μέχρι την απολογία του, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει, όπως αναφέρει το zarpanews.gr, είναι η ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροήν, η διατάραξη κοινωνιών και τέλος οδήγηση χωρίς την κατοχή διπλώματος, αφού ο 20χρονος είχε στη κατοχή του δίπλωμα από τη Γεωργία και μόνο.

Ο δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής εκ μέρους των οικογενειών των άτυχων νεαρών, Γιώργος Μπουζάκης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η ώρα να καταλογισθούν ευθύνες εφόσον ο κατηγορούμενος δεν έχει απολογηθεί και τόνισε ότι «όπως η Πολιτεία ζητάει από τους πολίτες πράγματα, καλό θα είναι να αναλάβει της ευθύνες της απέναντι τους για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στους δρόμους».

«Να μη γίνει ο τόπος μας από φημισμένη τουριστική περιοχή, σε κακόφημο ως προς τα τροχαία δυστυχήματα μέρος», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του.



Spread the love