Spread the love


Άγιο είχαν τρεις άνθρωποι που επέβαιναν σε ασανσέρ της εφορίας του Βόλου, καθώς έκανε «ελεύθερη πτώση» από τον τέταρτο όροφο μέχρι το ισόγειο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα.

 

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα magnesia news, στο ασανσέρ βρίσκονταν εκείνη την ώρα δύο άντρες και μια γυναίκα, η οποία και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου με ελαφρά τραύματα.

Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει ότι εργαζόμενοι στην εφορία καταγγέλλουν συχνές βλάβες των ασανσέρ και ζητούν να αντικατασταθούν.

Όπως ανέφερε μετά στους πυροσβέστες η τραυματισμένη γυναίκα, πριν ακόμη ξεκινήσει το ασανσέρ, ακούστηκε ένα απότομο μπαμ και ξαφνικά το κουβούκλιο βρέθηκε στο ισόγειο.

Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα με επτά άνδρες, όπως και ο γιατρός του ΕΚΑΒ.

Οι πυροσβέστες άνοιξαν την πόρτα στο ισόγειο και διαπίστωσαν ότι το κουβούκλιο του ασανσέρ βρισκόταν περίπου 40 εκατοστά κάτω από το επίπεδο του εδάφους και ευτυχώς, οι τρεις επιβαίνοντες -50 έως 55 ετών- ήταν καλά στην υγεία τους.

Η γυναίκα διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί στη μύτη και παραπονέθηκε ότι πονούσε το πόδι της, με αποτέλεσμα να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό και στη συνέχεια να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο για εξετάσεις. Οι άλλοι δύο άνδρες που βρισκόταν στο ασανσέρ ήταν καλά στην υγεία τους και δεν απαιτήθηκε ούτε η παροχή πρώτων βοηθειών.



Spread the love