Spread the love


Χειροποίητα παγωτά από 100% φυσικά υλικά, απολαυστικές brunch επιλογές, παραδοσιακά λαχταριστά γλυκά και αλμυρά πιάτα σε πρωτότυπες εκδοχές, σε περιμένουν πλέον στο νησί των ανέμων.

Η Ninnolo, η διάσημη αυθεντική gelateria της Κηφισιάς έφτασε στη Μύκονο με δύο καταστήματα και υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς των γλυκών εδεσμάτων!

Σε δύο χώρους ενιαίας αισθητικής που συνταιριάζουν ανεπαίσθητα και πολυτελώς το παραδοσιακό με το μοντέρνο, οι επισκέπτες του κοσμοπολίτικου νησιού έχουν πλέον το δικό τους στέκι ξεγνοιασιάς και γαστρονομικής ευχαρίστησης.

Ο πρώτος χώρος, βρίσκεται στη Χώρα της Μυκόνου και αποτελεί ήδη ένα νέο meeting spot, όπου η πολυτέλεια της γεύσης συναντά την παραδοσιακή ομορφιά και γεννά την επιθυμία για Ninnolo απόλαυση.

Χειροποίητο και κρεμώδες ,το Ninnolo gelato φτιάχνεται καθημερινά μόνο με φρέσκο ελληνικό γάλα, ενώ δεν χρησιμοποιείται καθόλου κρέμα γάλακτος, βούτυρο και αυγά .

Το μυστικό για το τέλειο γευστικά παγωτό με χαμηλά λιπαρά, αποκαλύπτεται πλέον στην καρδιά του πιο κοσμοπολίτικου νησιού της χώρας! Στη Μύκονο!

Την ίδια στιγμή, η Άνω Μερα της Μυκόνου αποκτά το δικό της Ninnolo, που εκτός από το χειροποίητο gelato θα λειτουργήσει και ως gourmet brunch spot.

Στο menu του εκτός από τα εξαιρετικά παγωτά θα ανακαλύψετε ντελικάτα και εκλεπτυσμένα εδέσματα που ξεχωρίζουν για την σπανιότητα τους, τον τρόπο παρασκευής τους και την ιδιαίτερη γεύση τους, αξιοποιώντας τα τοπικά προϊόντα (αλλαντικά, τυριά, μέλι, βότανα κλπ) με τον πιο ιδανικό τρόπο!

Ταυτόχρονα top international επιλογές σας περιμένουν να τις δοκιμάσετε! Pancakes, eggs benedict και carrot cakes είναι μόνο μερικές από τις απολαύσεις που προσφέρει το Ninnolo της Άνω Μεράς!

Τα δύο νέα καταστήματα έρχονται για να μεταφέρουν και στη Μύκονο, τις Ninnolo γεύσεις που αγαπήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια σε Κηφισιά και Λήμνο, αναδεικνύοντας έτσι τη Ninnolo σε μια από τις πιο δημοφιλείς gourmet αλυσίδες, όχι μόνο χειροποίητων παγωτών, αλλά και γλυκών & αλμυρών εδεσμάτων στην Ελλάδα!

Ninnolo: Η πολυτέλεια στη γευστική απόλαυση, σε περιμένει πλέον να την επισκεφτείς και στη Μύκονο!

Πληροφορίες

Website: ninnolo.gr

Ninnolo Κηφισιά, Αγίου Δημήτριου 8, 210 8012765

Ninnolo Μύκονος, Αγίου Ιωάννου 1, 2289 300998

Ninnolo Μύκονος, Πλατεία Άνω Μερά, 2289 773836

Ninnolo Λήμνος, Κύδα Π. 5, 22540 26477



Spread the love