Spread the love


Τη δική της απάντηση στον Γιώργο Κατρούγκαλο ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τα περί απόσυρσης του Κατάρ από κάθε επενδυτική δραστηριότητα στην Ελλάδα είναι «fake news», έδωσε η Al Rayyan Greece.

Σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας οι επενδυτές από το Κατάρ αποχωρούν από την Ελλάδα, γιατί είναι μία χώρα αρνητική στους ξένους επενδυτές. «Τα σχέδια για την Ελλάδα ναυάγησαν, με το ζόρι δεν γίνονται επενδύσεις» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κρατικού επενδυτικού ομίλου του Κατάρ, Al Rayyan, με την οποία το εμιράτο κάνει γνωστό ότι ματαιώνει τα επενδυτικά σχέδιά του για την Ελλάδα. 

Και αργά το βράδυ ο Γιώργος Κατρούγκαλος απάντησε ότι η αποχώρηση του Κατάρ από τις επενδύσεις στην Ελλάδα είναι… fake news.

Ετσι, σήμερα η εταιρία προχώρησε σε νέα ανακοίνωση-απάντηση προς τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

«Επειδή διαπιστώνουμε ότι από ορισμένες πλευρές επιχειρείται να δοθούν διαφορετικές προεκτάσεις στην ανακοίνωσή μας για διακοπή των επενδύσεών μας στην Ελλάδα, διευκρινίζουμε ρητά ότι αναφερθήκαμε στις επενδύσεις μας στη Ζάκυνθο και την οξιά, οι οποίες έχουν ανασταλεί λόγω δικαστικών εμπλοκών από το 2014 τουλάχιστον και συνεχίζονται μέχρι σήμερα, περιλαμβανομένων και διώξεων των εκπροσώπων μας ώστε να καθίσταται η επενδυτική μας δραστηριότητα στα έργα αυτά δύσκολη. Πέραν αυτού καμιά ερμηνεία της ανακοίνωσής μας δεν είναι αποδεκτή», τονίζεται στην ανακοίνωση.

 



Spread the love