Spread the love


«Aέρα» ρομαντισμού και γοητείας από μιαν άλλη εποχή έφεραν δύο μοναδικά αυτοκίνητα – αντίκες στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής ενός ζευγαριού από τα Χανιά. του Κώστα και της Σοφίας.

Ο Κώστας και η Σοφία ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Απρίλιο και εκτός από αμέτρητες ευχές, δέχτηκαν τα σχόλια θαυμασμού για τα δύο αυτοκίνητα – αντίκες που τους μετέφεραν στην εκκλησία. Η νύφη έφτασε με το μαύρο Citroen, ενώ ο γαμπρός, με ένα Fiat Topolino του 1950.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο – αντίκα, ένα από τα μικρότερα αυτοκίνητα την εποχή της παραγωγής του που πρωτοβγήκε στην αγορά το 1937.

Το αυτοκίνητο ανακατασκευάστηκε με πολύ μεράκι από τον πατέρα του γαμπρού, ο οποίος είναι συνταξιούχος μηχανικός αυτοκινήτων και έχει πολλή μεγάλη αγάπη στα αυτοκίνητα – αντίκες.

Η ανακατασκευή του ξεκίνησε περίπου πριν από ένα χρόνο καθώς παραγγέλθηκαν ανταλλακτικά από την Ιταλία, ενώ χρειάστηκε να αλλάξουν τα φώτα, όλη την ταπετσαρία κ.ά.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr το πριν και το μετά έχουν τεράστια διαφορά και – αναγεννημένο πλέον – Topolino αφού συνόδευσε τον γαμπρό στον γάμο του, είναι έτοιμο να συνεχίσει τις βόλτες στην πόλη!



Spread the love