Spread the love


«Η μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση στη χώρα αυτή της Eldorado Gold, μέσω της «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» κινδυνεύει» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους εργαζόμενους της εταιρείας.

Οπως εξήγησε η επένδυση κινδυνεύει γιατί έχει γίνει αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης. «Εξυπηρετεί τα σχέδια της κυβέρνησης η οποία θέλει να δείξει αριστερά χαρακτηριστικά σε συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε πως είναι «ειρωνεία ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις και στην πράξη η κυβέρνησή του να κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Μην ακούτε τι λένε, να βλέπετε τι κάνουν οι κυβερνώντες».

«Ο κίνδυνος για την επένδυση είναι ορατός. Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις τη χώρας. Και ενώ το μέλημά μας θα έπρεπε να είναι οι δουλειές για τη αντιμετώπιση της υψηλής ανεργίας, η κυβέρνηση για ιδεοληπτικούς λόγους, συνειδητά, καθυστερεί την αδειοδότηση της επένδυσης» συνέχισε με έμφαση.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε στις 16 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επένδυση, τόνισε ότι το κόμμα του θα προστατέψει το κράτος δικαίου, θα συνεχίσει να αναδεικνύει το θέμα και σημείωσε: “Η ΝΔ πιστεύει στη αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας, πάντα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Το βασικό μου μέλημα είναι να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Να προχωρήσει μια παραγωγική επένδυση σημαντική για τον τόπο, για την τοπική κοινωνία, για την ελληνική οικονομία».



Spread the love