Spread the love


Τρεις φυτείες κάνναβης εντόπισαν οι αρχές στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο κατοίκων, ενός 53χρονου και του 61χρονου συνεργού του, που διαφεύγουν της σύλληψης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνολικά ξεριζώθηκαν 1097 δενδρύλλια από τους αστυνομικούς, τα οποία οι δράστες καλλιεργούσαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Πρόκειται για μία ακόμη καλλιέργεια που η αστυνομία εντοπίζει μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Στην επιχείρηση συμμετείχε και το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη βοήθεια του οποίου εντοπίστηκαν σε τρεις διαφορετικές αγροτικές περιοχές του Μυλοποτάμου, τρεις διαμορφωμένοι χώροι με κάνναβη ύψους έως 1,5 μέτρου, στο στάδιο της ανάπτυξης.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και πλήθος πειστηρίων, βάση των οποίων κατά την προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών προέκυψε ότι ο 53χρονος με τον 61χρονο συνεργάτη του είχαν προβεί στην καλλιέργεια της μιας φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, με συνολικά ογδόντα δύο δενδρύλλια.

Η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Spread the love