Spread the love


Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε διάφορά σημεία του οδικού δικτύου, απ’ όπου θα περάσει ο Εμανουέλ Μακρόν.

Τα μέτρα θα λαμβάνονται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Θα τεθούν σε ισχύ από τις 10:00 και θα διαρκέσουν έως τις 15:00 της Παρασκευής.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις… παντού

Ανάμεσα στα μέτρα που θα ληφθούν είναι κι αυτά της διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η Τροχαία θα κάνει εκτροπές της κυκλοφορίας σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Απαγορεύονται οι… συναθροίσεις

Πέρα από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η ΓΑΔΑ αποφάσισε και την απαγόρευση των… συναθροίσεων!

Οι συγκεντρώσεις απαγορεύονται από τις 7:00 σήμερα το πρωί τις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Η απαγόρευση ισχύει για όλο σχεδόν το κέντρο της Αθήνας, το αεροδρόμιο και σε όλο το μήκος της διαδρομής μέχρι την Αθήνα, που θα ακολουθήσει κατά την άφιξή του ο Εμανουέλ Μακρόν.

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΓΑΔΑ, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δεν επιτρέπεται, για λόγους ασφαλείας, κάθε συγκέντρωση στα εξής σημεία:

Στην περιοχή του δήμου Αθηναίων που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους:

Ιπποκράτους (από τη συμβολή της με τη Λ. Αλεξάνδρας) – δεξιά Αλεξάνδρας – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – συνέχεια Παναγιώτη Κανελλόπουλου – δεξιά Κοκκινοπούλου – συνέχεια Γκανογιάννη – συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου – συνέχεια Ούλωφ Πάλμε – συνέχεια Υμηττού – συνέχεια Ηλία Ηλιού – δεξιά Αμβροσίου Φραντζή – αριστερά Καλλιρρόης – συνέχεια Π. Τσαλδάρη – δεξιά Πειραιώς – δεξιά Ερμού – αριστερά Αγίων Ασωμάτων – δεξιά Ερμού – αριστερά Αιόλου – δεξιά Κολοκοτρώνη – συνέχεια Αμερικής – συνέχεια Λυκαβηττού – αριστερά Σόλωνος – δεξιά Ιπποκράτους (μέχρι τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας).

Στο τμήμα της Αττικής Οδού, από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας 100 μέτρων της Αττικής Οδού και της Λ. Κατεχάκη.

Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις επίσης στις γέφυρες, ανισόπεδους κόμβους και διαβάσεις που υπάρχουν στα συγκεκριμένα τμήματα και στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου…



Spread the love