Spread the love


Μια γυναίκα τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και τρία αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές από την πτώση ενός μεγάλου πεύκου στην πλατεία Αγίου Αντωνίου, έξω από τον σταθμό του μετρό «Άγιος Αντώνιος» στην περιοχή του Περιστερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πεύκο καταπλάκωσε ένα Ι.Χ. το οποίο βρισκόταν εν κινήσει και άλλα δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν στην πλατεία, ενώ πολύ ελαφρά από τα κλαδιά χτύπησε στα χέρια μια γυναίκα διερχόμενη.

Πεύκο

Πεύκο

Όπως αναφέρει στο iefimerida αυτόπτης μάρτυρας, «στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο, όπου αρχικά μπήκε μέσα η γυναίκα αυτή, αλλά λίγα λεπτά μετά η ίδια δήλωσε πως δεν επιθυμεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο, καθώς τα τραύματά της ήταν πολύ ελαφριά».

Ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης δήλωσε στο iefimerida πως «το πεύκο ήταν υγιέστατο», πως δεν υπήρχε ενημέρωση ότι υπήρχε κάποιος κίνδυνος και πως οι ζημιές είναι περιορισμένες, ενώ δεν είχε ενημέρωση για κάποιον τραυματία. «Ήταν ένα πεύκο υγιέστατο. Έβρεξε δυο μέρες πολύ και ίσως η πτώση να οφείλεται σε αυτό. Στο παρτέρι υπάρχουν 15 πεύκα, ένα από αυτά ξεριζώθηκε τελείως και έπεσε», τονίζει ο κ. Παχατουρίδης και προσθέτει: «Ακόμη και αν ένα πεύκο είναι άρρωστο, θέλει ειδική άδεια από το δασαρχείο για να κοπεί. Δεν είναι απλή διαδικασία, όπως είναι με τα υπόλοιπα δέντρα».

Στην πλατεία Αγίου Αντωνίου αρχικά επικράτησε αναστάτωση, καθώς οι περαστικοί προσπαθούσαν να διαπιστώσουν αν κάποιος είχε τραυματιστεί.

Πεύκο

Πεύκο

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής, στο σημείο έφθασαν 2 οχήματα, αλλά οι πυροσβέστες δεν χρειάστηκε τελικά να κάνουν κάποια ενέργεια.

Πεύκο

Πεύκο

Φωτογραφίες: Μιχάλης Αλιάγας

Πηγή Iefimerida



Spread the love