Spread the love


Μπορεί ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς κλαμπ στο Κολωνάκι να μην είχε πληρώσει ούτε ευρώ για τους λογαριασμούς του ρεύματος τους τελευταίους μήνες. Μπορεί η ΔΕΗ να είχε κόψει το ρεύμα στο κατάστημα. 

Το… πάρτι όμως συνεχιζόταν σε ρυθμούς ροκ εντ ρολ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή! Είχαν φροντίσει για αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ και ένας ηλεκτρολόγος συνεργάτης του. Κάθε Παρασκευή ο ηλεκτρολόγος πήγαινε στο Κολωνάκι, συνέδεε παράνομα το κομμένο ρεύμα και το κλαμπ λειτουργούσε κανονικά.

Τη Δευτέρα ξαναπήγαινε στη γειτονιά και έκοβε το ρεύμα εκ νέου. Φεύγοντας ο ιδιοκτήτης του έδινε 800 ευρώ για τις υπηρεσίες του. Τα χρήματα τα μοιραζόταν με τον υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος έκανε τα στραβά μάτια και είχε μεσολαβήσει για την παράνομη ηλεκτροδότηση του κλαμπ.

Την περασμένη Παρασκευή, ύστερα από καταγγελία, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης με προσημειωμένα χαρτονομίσματα 400 ευρώ και τους οδήγησαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Ωστόσο, λόγω της αποχής των δικηγόρων η υπόθεση δεν εκδικάστηκε.

 



Spread the love