Spread the love


Βόλτα στο Μουσείο της Ακρόπολης επέλεξαν για τον ελεύθερο χρόνο τους η Κάρλα Μπρούνι με τον Νικολά Σαρκοζί, παρέα με τη μικρή, χαριτωμένη κόρη τους.

Αφού απόλαυσαν τον περίπατό τους στο Θησείο, περιηγήθηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου, εκεί όπου η μικρή Τζούλια πόζαρε όλο νάζι δίπλα στις Καρυάτιδες.

Τη φωτογραφία ανέβασε η Κάρλα Μπρούνι στα social media, γράφοντας: «Η Τζούλια και οι Καρυάτιδες, Ελληνική μαγεία #αγαπάμε την Ελλάδα».

Το ζευγάρι δείχνει ενθουσιασμένο από την παραμονή του στην Ελλάδα και τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξε το κοινό στις δύο συναυλίες της Κάρλα Μπρούνι στο Παλλάς.

Στο πρόγραμμα των διακοπών τους στην Ελλάδα δεν παραλείπουν και τις καθημερινές τους συνήθειες, όπως το πρωινό τζόκινγκ, που συνηθίζει ο Νικολά Σαρκοζί.

Με αθλητική περιβολή και τη συνοδεία του, έτρεξε στο Σύνταγμα και γύρω από τη Βουλή, ενώ συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με κόσμο που έσπευσε να τον γνωρίσει.

Γοήτευσε η Κάρλα Μπρούνι -Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Παλλάς

Η Κάρλα Μπρούνι ξεκίνησε τη διεθνή της περιοδεία από την Ελλάδα και η Αθήνα την υποδέχθηκε με το πιο δυνατό της χειροκρότημα στο κατάμεστο από κόσμο Παλλάς.

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας επέλεξε την Ελλάδα για να παρουσιάσει για πρώτη φορά το «French Touch», τη νέα της δισκογραφική δουλειά που προέκυψε, όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σαν αστείο εξαιτίας της γαλλικής προφοράς που έχει όταν ερμηνεύει τραγούδια στην αγγλική γλώσσα. Και το απέδειξε απόψε ξεκινώντας την συναυλία της με το τραγούδι «enjoy the silence».

Στη συνέχεια χαιρέτισε στα ελληνικά λέγοντας: «Καλησπέρα Αθήνα. Ευχαριστώ» και συνέχισε στα αγγλικά εκφράζοντας τη χαρά της που ξεκινάει την περιοδεία της από την Ελλάδα.

Η πρώην «Premerie Dame» για να ευχαριστήσει το ελληνικό κοινό, θα εμφανιστεί και αύριο στο Παλλάς.

Απόψε ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την συναυλία ήταν, εκτός από τον σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τη σύζυγο του Έλενα Τζούλη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγο του Ευγένεια Μανωλίδου, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας με την Τζένη Μπαλατσινού, ο πρέσβης της Γαλλίας Κριστόφ Σαντεπί καθώς και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, της μόδας και της τηλεόρασης.

Σαρκοζί σε Παυλόπουλο: Ημουν από την αρχή αντίθετος στο Grexit

Συνάντηση και πρόγευμα εργασίας με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν οι αναγκαίες αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να γίνει η Ευρώπη πιο ισχυρή και συνεκτική.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Σαρκοζί διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πως, όταν στην αρχή της ελληνικής κρίσης είχε τεθεί θέμα Grexit, ο ίδιος ήταν σαφώς αντίθετος, καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε διάλυση της Ευρώπης.



Spread the love